Black Hawk Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 ahoj Všem...krátkou dobu vlastnim konzoli ps3 80 G. Mam také pár her, které ovšem nemůžu hrát po netu a net zapojenej mam. nevíte jestli se to nějak dá udělat, nebo budu muset něco přikoupit?...předem děkuji :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 ahoj Všem...krátkou dobu vlastnim konzoli ps3 80 G. Mam také pár her, které ovšem nemůžu hrát po netu a net zapojenej mam. nevíte jestli se to nějak dá udělat, nebo budu muset něco přikoupit?...předem děkuji :? popiš problém co to píše u jaké hry atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 popiš problém co to píše u jaké hry atd... u hry Battlefield bad company zvolim v menu položku Multiplayer. Začne načítat, je tam napsáno connecting... A pak se mi tam ukáže: you must sign up for playstation network (80130183) Nezbývá mi nic víc, než z toho vyjet tlačítkem kolečko a potom se mi ještě ukáže: failed to connect to playstation network. a pak už mě to hodí znovu do menu hry. To samé mám např. u hry Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Musis si zalozit ucet na Playstation Network. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Musis si zalozit ucet na Playstation Network. a jak?:roll:...nějaký postup...děkuji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 a jak?:roll:...nějaký postup...děkuji.. Jak? Za chvíli se tu lidi začnou ptát, co mají zmáčknout, aby se jim rozjela PS3 vidím:D Najedeš si na tu ikonku s PSN storem, klikneš na to, teď tě to tam hodí, zadáš, že chceš vytvořit nového uživatele a pak už jenom zadáváš údaje, pokud se zaregistruješ pod UK, tak si najdi adresu někde na googlu ... to je celé;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Jak? Za chvíli se tu lidi začnou ptát, co mají zmáčknout, aby se jim rozjela PS3 vidím:DNajedeš si na tu ikonku s PSN storem, klikneš na to, teď tě to tam hodí, zadáš, že chceš vytvořit nového uživatele a pak už jenom zadáváš údaje, pokud se zaregistruješ pod UK, tak si najdi adresu někde na googlu ... to je celé;) ... já pořád nevim kde to je :cry:...to je v menu ps3 ?...nebo kde?:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Co je na tom těžkýho,Johny1619 ti to tady popsal.PSN ikona je taková ta zeměkoule v menu.Najedeš tam na PS 3 store hodí ti to hlášku že se musíš zaregistrovat a potom postupuješ normálně podle pokynů jako kdekoliv jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Proč myslíš že dávají ty manuály k tim konzolím? Asi tam nejsou pro srandu králíkům. Stačí se do nich podívat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Proč myslíš že dávají ty manuály k tim konzolím? Asi tam nejsou pro srandu králíkům. Stačí se do nich podívat ;) už vim jak, ale když tam mam zadat e- mail a pak hned heslo...je to asi třetí stránka, tak to nejde dál. A přitom zadávam heslo i e-mail správně...:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 nedáváš tam třeba heslo od tvýho mailu?? má se tam zadat heslo který budeš používat na psn ne heslo od tvýho mailu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 nedáváš tam třeba heslo od tvýho mailu?? má se tam zadat heslo který budeš používat na psn ne heslo od tvýho mailu... zkoušel jsem různý jiný hesla. Ale ten e-mail tam má být? normálně tam napíšu můj mail a pak si vymyslim nějaký heslo? Mě se tam napíše vždycky chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 tak to fakt nvym zkus to vyfotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 tak to fakt nvym zkus to vyfotit... tak já to dyžtak vyfotim až zítra. Děkuju za rady a přeju šťastnej Novej rok :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 no vis v tom heslu musi bejt cislice i pismeno a musi mit nejmin 6 znaku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 no vis v tom heslu musi bejt cislice i pismeno a musi mit nejmin 6 znaku :D ani tak to nejde8)...já to normálně rozmlátim....to nedává smysl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 ani tak to nejde8)...já to normálně rozmlátim....to nedává smysl.... jestli se nepletu tak jedno písmeno musí být velké :roll: EDIT : tak velký být nemusí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 jestli se nepletu tak jedno písmeno musí být velké :roll: i to jsem zkoušel...a ten mail má být normálně jakej mam mail? normálně se zavináčem atd... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 i to jsem zkoušel...a ten mail má být normálně jakej mam mail? normálně se zavináčem atd... ? jo :!: jakej bys tam chtěl psat :!: nejlepší bude když si toto přečteš : http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/account/signup.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Pokud to bude blbnout dál tak si zkus založit novej mail jinak nvym,kámo je ti 17 a neřikej mi že neuděláš jednoduchou registraci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 jo :!: jakej bys tam chtěl psat :!:nejlepší bude když si toto přečteš : http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/account/signup.html díky....přečet jsem si to, udělal jsem to přesně podle toho, Vyzkoušel jsem několik způsobů, udělal jsem si nový mail....a stejně to nejde...fakt to nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 díky....přečet jsem si to, udělal jsem to přesně podle toho, Vyzkoušel jsem několik způsobů, udělal jsem si nový mail....a stejně to nejde...fakt to nechápu... tak se skus tady regnout https://secure.eu.playstation.com/sign-in/?PSNReg=true a pak se logneš na PSku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Připoj ethernet kabel do PS3 <<-- :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 tak se skus tady regnout https://secure.eu.playstation.com/sign-in/?PSNReg=true a pak se logneš na PSku to už jsem zkoušel, ale tady je ta samá potíž...úplně ta samá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 pokud se nemylim tak v tom heslu musi byt i cisla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 to už jsem zkoušel, ale tady je ta samá potíž...úplně ta samá... tak to vyfoť co ti vyskočí za chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Black Hawk
ahoj Všem...krátkou dobu vlastnim konzoli ps3 80 G. Mam také pár her, které ovšem nemůžu hrát po netu a net zapojenej mam. nevíte jestli se to nějak dá udělat, nebo budu muset něco přikoupit?...předem děkuji :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts