Black Hawk Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2009 ahoj Všem...krátkou dobu vlastnim konzoli ps3 80 G. Mam také pár her, které ovšem nemůžu hrát po netu a net zapojenej mam. nevíte jestli se to nějak dá udělat, nebo budu muset něco přikoupit?...předem děkuji :?
0 Black Hawk Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 tak to vyfoť co ti vyskočí za chybu napíše se mi tohle: The sign-in ID and password combination is not correct. Please check your entries carefully. (Sign-in ID a heslo není správné. Prosím zkontrolujte své údaje pečlivě. )
0 bitskull Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Jen pro upresneni: Sign Up = registrovat si novy ucet Sign In = prihlasit se pomoci registrovaneho uctu Takze pokud jeste ucet nemas, tak musis dat nejdrive Sign Up.
0 Black Hawk Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Jen pro upresneni:Sign Up = registrovat si novy ucet Sign In = prihlasit se pomoci registrovaneho uctu Takze pokud jeste ucet nemas, tak musis dat nejdrive Sign Up. dyt já dam sign up a ono mě to stejně hodí do sign in
0 LUKY7 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Měl sem ten samej problém.........dej že ti je minimálně 18 a do hesla dej čísla a nakonec písmo a mělo by to fachat8)
0 Black Hawk Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Měl sem ten samej problém.........dej že ti je minimálně 18 a do hesla dej čísla a nakonec písmo a mělo by to fachat8) jn...dal jsem, že mi je asi 20 a už to mam hotový:?....díky moc...
Otázka
Black Hawk
ahoj Všem...krátkou dobu vlastnim konzoli ps3 80 G. Mam také pár her, které ovšem nemůžu hrát po netu a net zapojenej mam. nevíte jestli se to nějak dá udělat, nebo budu muset něco přikoupit?...předem děkuji :?
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts