Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Potah,folie s potiskem na PS3 slim,vertikální stojánek.masivní ovladač

Otázka

Odesláno

Nazdar nevíte kde by se dala koupi ochraná folie pro ps3 slim s potiskem třeba s natištěním snakem,jo a ještě se chci zeptat kde se dá koupit vertikální stojánek pro ps 3 slim.Díky za každou radu.:cheesygrin:Jo a ještě jestli mohu doporučit pro ty co maj velké ruce a mají rádi masivní ovladače

tak tady je jede mám ho doma má sice kabel ale na ňom redukci usb a ještě na PS2 a jde na PS3.Prostě bestovej univerzál.

Jinak značka je sweex tak se na něj mrkněte:http://dobrepc-resellerweb.systemb2b.com/pricelist/item.aspx?PID=C0330291

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

A nevíš kdy ho dostanou na sklad,jinak díky.

Ty potisky jsem našel a jsou bestový asi si objednám a nejspíš jsou tam i ty stojánky.

Tak se mrkněte:http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_npmv=3&_trksid=p3913.m38.l1311&_nkw=ps3+slim+skin&_sacat=See-All-Categories

rozhoduji se mezi star wars,resistance,modern warfare,got of war a metal gear solid:cheesygrin:

Co se vám líbí.

• 0
Odesláno
Mate nekdo uz ten potisk? Jde to dobre nalepit? :)

hele nechci si hrát na chytrýho ale prý je to úplně bezpčný je to vlastně taková folie,když to budeš odlepovat tak ti na slimce prý nezůstane žádné lepidlo a navíc ta folie chrání původní materiál např. před vyblednutím.Navíc ji asi můžeš použít víckrát ale to si jen myslím.

já osobně si objednám radši dvoje kdyby se jedna poškodila,nebo už mě omrzela.:cheesygrin:

Jo a k tomu nalepení asi to bude joko samolepmky co se dnes prodávají takže folie.

.

• 0
Odesláno
mrkni na www.decalgirl.com jsou to kvalitni folie a ne jen na PS3. objednaval jsem nekolik na psp a drzi perfektne.

Mrkl jsem se na ty folie vypadají pěkně asi jsou hodně kvylitní,škoda že tam nemají herní motivi jinak bych se nerozhodl pro stránku co jsem sem upnul.Ale jinak díky.

tady máte českou stránku:http://www.coolskins.cz/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&category_id=403&page=shop.browse&limit=20&limitstart=40&vmcchk=1&Itemid=1

Ale posuďte sami co se prodává v Čr a co v zahraničí.Vybral jsem podle mě nejlepší z obou stránek ale sami se podívejte a posuďte víběr unás a ve zahraničí.

Tohle je z ČR ze stránky www.coolskins.cz

41%2BeYnbccvL._SL500_AA280_.jpg

Tohle je z ciziny ze stránky www.ebay.co.uk

thum_347074b3f6d2a5ad87.jpg

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu