.taury. Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Ahote lidi stahnul jsem si mapi do CSka 1.6 a chtěl bych vědět kde to mám hodit ty soubori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 C://program_files/cs1,6/cstrike/maps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.taury. Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 ja jsem šel do program files a tam vubec neni ani cs1.6 mno nic tam neni tak co stím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Napsal jsem ti základní cestu, neznám tvůj počítač. Takže nevím kam jsi nainstaloval CS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.taury. Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 aha. mám windows 7 a hledal jsem to v celem pc i odinstalováni a nikde nic. mám jenom spouštěci ikonku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.taury. Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 už to mám ja tam mám C//Program Files(86x)/vile atd... ale jinak dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Dam ti radu je to OT ale to je jedno ne? xD Když budeš něco takového ještě hledat tak stačí dát na tu ikonku(zástupce ikonky) co na ní klikáš pravým a vlastnosti, tam je cesta kde se ta ikonka nachází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.