Pistacie Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Caw uz nakej ten rok parim cs 1.6...casem jsem si koupil steam a vsechno slapalo jak melo jen ted se mi zda... ze mi nak skace fps ( normalne mam 50-60 a ted to nekdy skoci z 60 na 20 atd.) Jsem zvyklej s mim pc ze mi to lagne atd. ale ted jsou to jako kdyby neustaly mini-lagy :bash: hra se seka tim ze to fps porad skace dolu a kdyz dam skratku abych si tam hodil steam ( ja to mam jako F11) tak mi tam steam skoci treba o 5 min. pozdeji...Skousel jsem vymazat registry, cookes, defragmentovat disk, a projet antivirak a temer bez vysledku :( vubec nwm proc je to cim dal tim horsi :ziped: EDIT: pameti to taky nebude mam tam jeste pulku volnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 zkus přeinstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 ok du na to pak dam vedet... EDIT: tak sjem to preinstaloval a je to pomerne lepsi sice naky mensi lagy tam porad sou ale to uz moc neresim... jenom ten steam je porad nakej divnej porad reaguje v cs tak "spomalene" :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Caw uz nakej ten rok parim cs 1.6...casem jsem si koupil steam a vsechno slapalo jak melo jen ted se mi zda... ze mi nak skace fps ( normalne mam 50-60 a ted to nekdy skoci z 60 na 20 atd.) Jsem zvyklej s mim pc ze mi to lagne atd. ale ted jsou to jako kdyby neustaly mini-lagy :bash: hra se seka tim ze to fps porad skace dolu a kdyz dam skratku abych si tam hodil steam ( ja to mam jako F11) tak mi tam steam skoci treba o 5 min. pozdeji...Skousel jsem vymazat registry, cookes, defragmentovat disk, a projet antivirak a temer bez vysledku :( vubec nwm proc je to cim dal tim horsi :ziped:EDIT: pameti to taky nebude mam tam jeste pulku volnou... Game booster?Prográmek který ti vypne přebytečné systémy a tím se ti urychlí chod počítače,jinak latence máš v pořádku jen FPS?Nevyskočí ti žádná chyba v rohu?Jinak mužu vedět jaké máš HW Ram,Grafickou Kartu apod. sice cs 1.6 má male hw požadavky pro jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 latenci mam v pohode ping mam cca 20... a driv to slapalo v pohode vim ze pc je nic moc ale driv to zvladal np :D a zadnou chybu to taky nehaze...na ten game booster se podivam ale jestli mas nakej osvedcenej zdroj tak dik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 latenci mam v pohode ping mam cca 20... a driv to slapalo v pohode vim ze pc je nic moc ale driv to zvladal np :D a zadnou chybu to taky nehaze...na ten game booster se podivam ale jestli mas nakej osvedcenej zdroj tak dik :D http://www.slunecnice.cz/sw/game-booster/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Jj ten program docela pomohl steam nabiha rychleji i CS uz se tolik neseka ale nechapu kdyz je full servr tak mi fps klesne na 20-40 z 60 ale rychlost je porad stejna...ale dokud to neblbne tak neresim :D .....sice to porad neni jako driv ale aspon neco dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Jedinej problém může bejt už v tvym kompu, co máš za grafiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.