romik Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 No tvoje slovní zásoba se pomalu rozšiřuje :-)Ano teď jsme na to "kápli" , nikdo to nemá odzkoušené tudíž sem budeme přispívat obligátními "FAKE printscreeny" :-) Jdi už do hajzlu! Všichni tady vidí, že tvůj záměr je jenom jeden... rýpat, rýpat a rýpat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Xbooster.CZ Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 Jdi už do hajzlu! Všichni tady vidí, že tvůj záměr je jenom jeden... rýpat, rýpat a rýpat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myslím to s tebou dobře , jednou mi za to poděkuješ. Citovat
cromlik Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 Si delate uz oba dva prdel ne? Proc se tu kurva doprdele hadate. Zalozte si svuj topic :-) Tohle nikoho nezajima nejake problemy mezi Vama dvema. Tema je tu jasne LT. Nejlepe kdyby se to tu LOCKlo Citovat
Lycianus Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 Nic nelokujte spis promazat:)Chci vedet zda to maka :)Koupil sem novej box a jeste sem ne livko nesel :)))A uz sem svou liteonku flashl 1,61 ale na live sem s nim nebyl jeste ani jednou radeji dokud nebude ten TL :D Citovat
Em3R Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 takže teď sem flashnul a řeknu vám poznatky.. Flashovaná mechanika benq VAD6038 mechanika uspěšně flashnutá s ixtremem - iXLT.BenQ. Flash proběhl OK ! zdá se že vše funguje jak má zalohované hry jedou i ty novým wave ale jestly to bude skutečně LT kdo ví.. Citovat
Xbooster.CZ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 takže teď sem flashnul a řeknu vám poznatky.. Flashovaná mechanika benq VAD6038 mechanika uspěšně flashnutá s ixtremem - iXLT.BenQ. Flash proběhl OK ! zdá se že vše funguje jak má zalohované hry jedou i ty novým wave ale jestly to bude skutečně LT kdo ví.. To je prave ono , zkus to porovnat s oficialnimi release FW pro beng myslim po strance obsahu to by mohlo byt urcite voditko. Citovat
Em3R Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 takže je to jasné je to IXtreme 1.61 má pouze upravený název měl sem to prohlednout hned.. sem vůl :? pochybuju že by C4EVA dal do nazvu firmwaru slovo "Final" spíše jak je obvyklé by tam dal č. verze ale to je jen doměnka.. Citovat
luboss47 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 Skoda,sem byl napjatej jak svina jak to dopadne,no holt si budeme muset jeste chvilku pockat. Citovat
Xbooster.CZ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 takže je to jasné je to IXtreme 1.61 má pouze upravený název měl sem to prohlednout hned.. sem vůl :? pochybuju že by C4EVA dal do nazvu firmwaru slovo "Final" spíše jak je obvyklé by tam dal č. verze ale to je jen doměnka.. Zrovna to tu studuju v hexa editoru , tech diferenci je tam vice , neco promazane neco modifikovane , pokud to neni LT tak to neni zase prace uplneho amatera , to se musi uznat. Samozrejme ze muzeme mit kazdy jiny zdroj... Citovat
Em3R Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 můžem no ale moc se mi to nezdá aj c4eva řekl na chatu jungleflasheru že je to fake takže.. věřím C4EVĚ Citovat
Xbooster.CZ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 můžem no ale moc se mi to nezdá aj c4eva řekl na chatu jungleflasheru že je to fake takže.. věřím C4EVĚ Určitě bych čekal na ověřené zdroje , to je to co jsem tu troubil celej včerejšek. Citovat
Em3R Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 Určitě bych čekal na ověřené zdroje , to je to co jsem tu troubil celej včerejšek. jasně no, co jiného zbýva než jen čekat.. Citovat
romik Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 jasně no, co jiného zbýva než jen čekat.. oficiálně se to zatím nedá ještě ani koupit, nebo má někdo jiné info ? Citovat
Xbooster.CZ Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 oficiálně se to zatím nedá ještě ani koupit, nebo má někdo jiné info ? Nějakej Romiik to tu včera nabízel jako horkou novinku. Citovat
romik Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 Nějakej Romiik to tu včera nabízel jako horkou novinku. Zase ty ??????? ...no myslím, že tady všichni z tvých příspěvků vidí, že jsi duševně nemocný a že by ses měl léčit. kdo tu co nabízel ? co to zase meleš za sračky ? JSOU TU VŮBEC NĚJACÍ MODERÁTOŘI ???????????????????????? Citovat
Em3R Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 JSOU TU VŮBEC NĚJACÍ MODERÁTOŘI ???????????????????????? mě už to tu nebaví 5 stránek diskuze vyřadit vaše hádky tak to je tak 2 stránky smysluplných příspěvků.. a k těm moderátorům.. nejsou a díky velmi dobrým adminům snad ani nebudou :roll: Citovat
romik Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 mě už to tu nebaví 5 stránek diskuze vyřadit vaše hádky tak to je tak 2 stránky smysluplných příspěvků.. a k těm moderátorům.. nejsou a díky velmi dobrým adminům snad ani nebudou :roll: mě taky ne, ale co mám dělat, když přispěji do diskuze a ten dement mě neustále napadá, to se mám jako nechat bezdůvodně urážet ?? Nebo má tu někdo pocit, že tu do něj neustále rypu já ? Je nemocný a jen závidí, že nemá žádné zákazníky, proto se tak chová. Citovat
luboss47 Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 Taky bych ocenil,kdyby jste uz toho nechali. Podle me to fake na 99% neni. Nevi nekdo co muze znamenat to SplitVid? Backups need to have SplitVid from now on to be safe for LT Read more: http://www.ps3news.com/XBox-360-Firmware/team-jungle-offers-ixtreme-lt-firmware-updates-on-twitter/#ixzz0biZP7ROw Citovat
Lycianus Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 Nějakej Romiik to tu včera nabízel jako horkou novinku. Ty ses fakt retardovanej ze?Vyvolavas rad konflikty?Asi te doma dost zanedbavali co...ani lito mi te neni.Tak laskave uz drz hubu a drz se tematu jako ostatni dmnte Citovat
Moderators romeno Odesláno Leden 5, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 Promazano . romiik a xbooster.cz : Vymenu nazoru mimo tema reste prosim mimo forum , treba na icq nebo skypu . Pokud vas uvidim jeste nekde spamovat , tak mate mesic ban na forum ! Diky Citovat
deyf1468623793 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 Hosi me je to uplne jedno zda bude Fw na LT nebo ne ja uz si new xko flaschovat nenecham a stare s banem preflaschovat taky ne,radci si hry budu patchovat,a na online si tu origosku obcas koupim a myslim si ze nebudu sam z tech,kdo vyplazl dalsich 6k za nove xko Citovat
Bitchy Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 Ja jsem sice vyplazl pulku ale i tak :) Jeden xbox na flash jeden na Live :) Nic lepšího není :D Citovat
romik Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 Ja jsem sice vyplazl pulku ale i tak :) Jeden xbox na flash jeden na Live :) Nic lepšího není :D Přesně tak, jedno na live bez flashe a s origo hrami a druhé na offline s pálenkami :ok: Citovat
Zavorka Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 no já to budu asi dělat tak že když budefw který se troškubezpečný např ten LT tak budu farat ...pokud dostanu ban třeba za rok tak prodám obnovím profil savy si nechám na hdd kupin nove a jedu zas dál ... furt levnější než hrát origo :) Citovat
Bitchy Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 No nevím no. Cena těch originálek opravdu není vysoká když to nepotřebuješ hnedka po vydání. Měsíc po vydání cena klesne na nějakých 50-75% ceny a v zahraničních shopech je cena taková už po vydání. Takže pokud umíš nakupovat i origo se vyplatí. Pro mě je Live prostě moc důležité na to, abych si ho nechal vzít :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.