Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 315
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
takže teď sem flashnul a řeknu vám poznatky..

Flashovaná mechanika benq VAD6038 mechanika uspěšně flashnutá s ixtremem - iXLT.BenQ. Flash proběhl OK ! zdá se že vše funguje jak má zalohované hry jedou i ty novým wave ale jestly to bude skutečně LT kdo ví..

To je prave ono , zkus to porovnat s oficialnimi release FW pro beng myslim po strance obsahu to by mohlo byt urcite voditko.

Odesláno
takže je to jasné je to IXtreme 1.61 má pouze upravený název měl sem to prohlednout hned.. sem vůl :?

pochybuju že by C4EVA dal do nazvu firmwaru slovo "Final" spíše jak je obvyklé by tam dal č. verze ale to je jen doměnka..

Zrovna to tu studuju v hexa editoru , tech diferenci je tam vice , neco promazane neco modifikovane , pokud to neni LT tak to neni zase prace uplneho amatera , to se musi uznat. Samozrejme ze muzeme mit kazdy jiny zdroj...

Odesláno
mě už to tu nebaví 5 stránek diskuze vyřadit vaše hádky tak to je tak 2 stránky smysluplných příspěvků..

a k těm moderátorům.. nejsou a díky velmi dobrým adminům snad ani nebudou :roll:

mě taky ne, ale co mám dělat, když přispěji do diskuze a ten dement mě neustále napadá, to se mám jako nechat bezdůvodně urážet ??

Nebo má tu někdo pocit, že tu do něj neustále rypu já ? Je nemocný a jen závidí, že nemá žádné zákazníky, proto se tak chová.

Odesláno

No nevím no. Cena těch originálek opravdu není vysoká když to nepotřebuješ hnedka po vydání. Měsíc po vydání cena klesne na nějakých 50-75% ceny a v zahraničních shopech je cena taková už po vydání. Takže pokud umíš nakupovat i origo se vyplatí. Pro mě je Live prostě moc důležité na to, abych si ho nechal vzít :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu