Bullva Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Jste si jisty, ze to je fake? :D Co kdyz to jen C4eva pise z duvodu, ze to na net uteklo driv, nez stacil vydelat svuj prvni 1$ :-D Citovat
romik Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Jste si jisty, ze to je fake? :D Co kdyz to jen C4eva pise z duvodu, ze to na net uteklo driv, nez stacil vydelat svuj prvni 1$ :-D nevíme to jistě, to si tu jen Xbooster.cz hrál na mistra světa, že všechno ví a zná, asi tak... Citovat
Lycianus Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Zacinam bejt k tomu vydani jakozto vubec skeptickej :)Ale samozrejme byl bych za to rad.)Nejaky pevny termin asi neni co :DUz mi Live docela chybi :))) Citovat
romik Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 takže... zde je k tomu velmi zajímavé info :!: http://forums.afterdawn.com/t.cfm/f-152/ixtreme_lite_touch_leak-820650/ Citovat
Lycianus Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 takže... zde je k tomu velmi zajímavé info :!:http://forums.afterdawn.com/t.cfm/f-152/ixtreme_lite_touch_leak-820650/ Takze to byl jen fake :((( Citovat
Lycianus Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 Tak co lidi nejaky novy info nebo to cely bylo jen fama ze nejaky LT vubec nekdy bude Btw vcera sem byl na livku kolem 2-3 hodin a dneska sem stahoval nejaky dema a hgral cod a livko mi porad maka Lite-on 1,61 Citovat
Em3R Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 Tak co lidi nejaky novy info nebo to cely bylo jen fama ze nejaky LT vubec nekdy budeBtw vcera sem byl na livku kolem 2-3 hodin a dneska sem stahoval nejaky dema a hgral cod a livko mi porad maka Lite-on 1,61 si myslíš že ban dostaneš hned ? prvně se na tebe musí dostat :cheesygrin: zatím se to nehejbe ani na oficialních stránkách ani na forech.. vážně nevím.. Citovat
tomasisko Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2010 Nové info na twiteru a velmi radostné :) Citovat
Zavorka Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2010 Nové info na twiteru a velmi radostné :) a třeba nápad ho tu postnout? (link nebo celý :roll:) Citovat
romik Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2010 http://twitter.com/TeamJungle All new checks found, all fws (stealth and non-stealth) will fail these checks and get flagged for banning, except LT! takže LT je zatím nedetekovatelný fw 8) Citovat
Zavorka Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2010 mě osobně stačí když ten fw vydrží aspon rok ... jednou za rok xko prodám a kupi nove :D Citovat
tomasisko Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2010 No to mě poser za LT budou chtit 110 dolaru :D http://www.ixtremelt.com/ Citovat
orgilion Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2010 No to mě poser za LT budou chtit 110 dolaru :D http://www.ixtremelt.com/ No ted sem si to přečet to je hustý, takže dáš 2-3 papouchy FW+něco za flash teda to se mě nezdá, že by to byla nějaká výhra to te stojí skoro polovina PS3, osobně si myslim že si tim akorát nas**** do bot. Citovat
Zavorka Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2010 myslím že to je pro ty flashery ... aby měli čím vydělávat ... prostě poplatek za to aby měli přínost peněz Citovat
orgilion Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2010 myslím že to je pro ty flashery ... aby měli čím vydělávat ...prostě poplatek za to aby měli přínost peněz No ale jak zabráněj šíření zaplatíš - pošlou ti to mejlem a ty to hodiš na torrent, nebo kamkoli a celej kšeft je PKZ, pokud to nebudou mit nějak extra ošetřený. Citovat
Xmatrix Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2010 se divim ze se to jeste nerozebira na xbox scene Citovat
romik Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2010 no uvidíme, každopádně já to budu kupovat.. jestli to teda někdy výjde Citovat
cromlik Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2010 TOHLE MUZE NAPSAT JEN BLBEC !!! "No ale jak zabráněj šíření zaplatíš - pošlou ti to mejlem a ty to hodiš na torrent" Nekdo se na tom namaka, tak by bylo super, kdyz uz ten flasher to zaplati. vsak fleshne 3 xka a ma to zpet. Ja bych klidne za to ty prachy dal. Vem si ze nemusis kupovat original hry a hrajes na live. Je jasne, ze to neni 100% ale to ukaze cas. ale pokud uz si za tto rikaji penize tak si myslim, ze by to melo ochranit nas uzivatele flash xka pred bananem. Citovat
Em3R Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2010 v případě že by se to skutečně prodavalo mohli bysme udělat nějakou menší grupu složit se a koupit ten firmware určitě by to pro všechny bylo lepší ;) já to kupuju každopádně toto berte jen jako návrh 2cromlik: to je tvrdá realita ale.. Citovat
romik Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2010 no to není špatný nápad, co jsem z toho pochopil, ten klíč bude každopádně nějak šifrován, uvidíme co to bude za "fintu" Citovat
Em3R Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2010 i kdyby byl šifrován tak by podle mě sdílení problém nebyl ;) Citovat
romik Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2010 jsem zvědav jak to mají vymyšleno, zase takový pitomci to nebudou Citovat
trezzor Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2010 S tym platenim je vsetko BLBOST!!! LT este nie je, a ci tak skoro aj bude, a nakoniec ci aj vobec bude :cheesygrin: Tak snivajte dalej o zaplateni nicoho :cheesygrin: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.