Exter999 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Treba pracuje v MS.:-) Ted me vlastne napadlo,ze mame v baraku cloveka co v MS pracuje.Ale pochybuju,ze mi to rekne.:D Citovat
romik Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Odesláno Září 17, 2010 Tenhle topic by si měl dát odpočinek, protože je nyní naprosto zbytečný. Samé nesmyslné domněnky rádoby expertů. :) Až příjde banovací vlna, tak to všichni poznáte, nebojte :) Odolnost LT se právě ukáže až s banovou vlnou, ale opět bude platit to, co již platilo dříve. Pokud někdo hrál hru před datem vydání, dostane stejně ban. Pokud někdo fičel na xlive již na starším fw (1.61, 1.6, 1.5, atd) a až poté si nechal upgradovat na LT, ban může očekávat také. Stejně tak to platí i v případě hraní patchnutých her, ať se tady potom zase nedivíte a neřešíte stejné nesmysly pořád dokola. Takže než příjde banovací vlna, toto téma může hezky odpočívat, není tady totiž zatím co řešit. :) Citovat
Phillip47 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Odesláno Září 26, 2010 Chtěl jsem se zeptat: pokud dostanete ban, je to ban pro konzoli nabo pro account(účet)? můžu si pak koupit nový xbox a na stejném account hrát dál, nebo i ten je zabanovaný? Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Odesláno Září 26, 2010 Máš ban na konzoli a acc se bude tvářit na jinym X360 jako poškozený ... musel bys ho obnovit přes live službou Recovery GamerTag. Citovat
Phillip47 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Odesláno Září 27, 2010 Slyšel jsem že microsoft neplánuje žadnou banovou vlnu, ale update co vyjde 4.11 má poznat co mate za flash v mechanice a náhlásit MS, pak následuje ban..... http://gameolosophy.com/consoles/xbox/xbox-360-ban-wave-2010-ixtreme-lt-users-beware/ Citovat
piggy Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Odesláno Září 27, 2010 Což znamená, že to bude banová vlna. :) Citovat
Dundee64 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Odesláno Září 28, 2010 Chtěl jsem si nechat flashnout můj nový arcade. Teď bych měl počkat asi na nějakou novou verzi LT, co? Citovat
toro Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Odesláno Září 28, 2010 Když nechceš dostat ban , tak raději počkej , jak se situace vyvine . Citovat
tomas-fish-cz Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 situace se ma tak ze bany nechodi.. Citovat
Dundee64 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2010 No pockam si na LT+ kdyz uz byl ohlasen i pro starsi LiteOny Citovat
dEvilps3 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2010 a ja si ho chtel nainstalovat,kdyz jsem ho videl,jeste ze jsem to kvuli lenosti odlozil:D Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat
Phillip47 Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2010 Už je 4. listopadu... Uz je update? Dostal někdo ban, slyšeli jste něco? Citovat
saza Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2010 trošku si zaspal. update byl 1.11. Citovat
Brian77 Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 ahoj, delsi dobu jsem se o tohle nezajimal a tak se ptam na aktualnost....mam flash iExtreme LT...je stale mozno hrat s timto flashem na XBL? Vidim ze jsou jeste nejake jine fw na flashnuti. Pred kinectem jsem hral s timto flashem a zadny ban me nepostihnul. Dekuji vam za odpoved Citovat
DyTik Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 ahoj, delsi dobu jsem se o tohle nezajimal a tak se ptam na aktualnost....mam flash iExtreme LT...je stale mozno hrat s timto flashem na XBL? Vidim ze jsou jeste nejake jine fw na flashnuti. Pred kinectem jsem hral s timto flashem a zadny ban me nepostihnul. Dekuji vam za odpoved Hrát samozřejmě můžeš ,ale je jen otázka času kdy ban dostaneš :) Doporučuje se vždy aktualizovat FW na aktualní Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.