azgard Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Zdravím,chtěl by sem se zaptat jestli je potřeba patchovat nějak hry s ochranou Wave 3 ,když mám flash 1.6?nebo nic nepatchovat a rovnou vypálit .dvd? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Zdravím,chtěl by sem se zaptat jestli je potřeba patchovat nějak hry s ochranou Wave 3 ,když mám flash 1.6?nebo nic nepatchovat a rovnou vypálit .dvd? díky Ked 1.6 zvlada wave3, tak si chcel patchovat na wave2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 1.6 spustí jakoukoliv wave od 3 dolů, ale na wave 4 se musí active.isem nebo je musíš patchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 ok,díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scarecrow Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 1.6 spustí jakoukoliv wave od 3 dolů, ale na wave 4 se musí active.isem nebo je musíš patchnout. to bych zrovna neřekl 1.6 spustí myslim i wave 4 na to právě uš není třeba patchovat hry myslim ale nevim to jistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 je ixtreme 1.6 nonstealth kde nemusis davat aktivacni dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Scarescrowe na 1.6 ti wawe 4 nepojede, ale na 1.61 už ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azgard
Zdravím,chtěl by sem se zaptat jestli je potřeba patchovat nějak hry s ochranou Wave 3 ,když mám flash 1.6?nebo nic nepatchovat a rovnou vypálit .dvd? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.