dooky Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Nevite proc mi nejde hrat super smash bros. brawl online??proste mi to nenajde protihrace.Kdyz dam to spectate tak to normalne jde divat se muzu... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 asi nikdo neni online, nebo neni volny, nebo mas NTSC-U verzi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dooky Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 asi nikdo neni online, nebo neni volny, nebo mas NTSC-U verzi :-D mam PAL verzi a to ze nikdo neni online je podle me nesmysl kdyt je to snad nejhranejsi online hra na wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dooky
Nevite proc mi nejde hrat super smash bros. brawl online??proste mi to nenajde protihrace.Kdyz dam to spectate tak to normalne jde divat se muzu... :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.