tedysek Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 čau mám media go a pripojil jsme psp jak mam v psp go dat prevest film v avi do formatu do psp kdyz dam trensfer tak to prevede nebo to da na psp ve stejnem formatu??:-Ddíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 V nastavení Media Go máš možnost zadat, aby se automaticky video soubory převáděli na formát přímo pro to PSP Go. Když to máš zaškrknuté, tak se pak všechny videa převádějí automaticky do toho formátu. Ale moc to nedoporučuji, podle mě je to hodně pomalé ...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 díky zksuím to:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
čau mám media go a pripojil jsme psp jak mam v psp go dat prevest film v avi do formatu do psp kdyz dam trensfer tak to prevede nebo to da na psp ve stejnem formatu??:-Ddíky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts