Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

cau...nevim jak..a proc ale uz me to fakt stve...chci se zeptat jestli nevite proc DOOM 3 a ROE nejde(aspon me)na novejch kartach od ATI...mam ATI HD 4650 a hra se neseka vubec jde uplne krasne...ale po par minutach se sekne a hodi error ze se karta musel restartovat-VPU recovery..a pritom na starsich to jede..(X800GTO a Geforce 7600GT)neni na to nejaky patch nebo figl?celkem me to stve:(

btw:pc sem preinstaloval uplne vsechno novy ovladace..zkousel jsem to i pred pul rokem kdyz jsem mel vlastne jine PC krome ty grafiky..a stejne to blblo...

chyba hry to ASI neni...verzi mam dobrou...grafika je skoro nova s vsechny hry jdou dobre...jen ten DOOM:(

dik za pomoc...

Odesláno
Pokud-li ti jdou ostatní, náročnější, hry naprosto bez problémů, tak doporučuji navštívit oficiální stránky vývojářů a podívat se na jejich forum, do sekce technických problémů. Pokud svůj problém nenajdeš, tak jim napiš a určitě ti někdo velice hbitě odpoví.

no na ati.com neni nic...koukal jsem ze se to uz sice resilo ale to je skoro 5 az 6 let zpatky se starsima grafikama od ATI...ale novejsi(HD)vubec nic.....

Odesláno

Doom 3 a ROE maj starej engine a nejspis vyrobci na ati.com nepovazuji tuto hru za dulezitou pro dnesni hrace, aby se s tim zabyvali, tezko rict, leda zkus pouzit nejaky starsi ovladace, jestli to pomuze. Osobne hraju porad Q3 (ne quakelive) (starsi engine jak D3) a slape mi vse bez problemu, mam ATI HD2900 PRO a ovladace: 9-8_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu.exe

Odesláno
Doom 3 a ROE maj starej engine a nejspis vyrobci na ati.com nepovazuji tuto hru za dulezitou pro dnesni hrace, aby se s tim zabyvali, tezko rict, leda zkus pouzit nejaky starsi ovladace, jestli to pomuze. Osobne hraju porad Q3 (ne quakelive) (starsi engine jak D3) a slape mi vse bez problemu, mam ATI HD2900 PRO a ovladace: 9-8_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu.exe

no zase davat starsi se mi nechce...a nevim jestli to pujde...ja vim ze na starsich to jede...ale me ne..celkem skoda..me tahle hra hrozne bavi :(

Odesláno
Mě Doom 3 moc nebavil...hraju Quake 4 na uvedené konfigurci a naprostá spokojenost

AMD Athlon 64 X2 5000+ /4GB RAM / ATI Radeon HD4670 512MB RAM / 500GB Hdd / TFT LG 22"

Zkoušel jsi na hru najít nějaký UPGRADE či PATCH který by problém s novými GFX řešil?

Quake 4 je neco jinyho to mi jde taky....

co takhle zkusit si pohrat s rozlisenim ?

a to by mohlo pomoct?ja to hraju na 1024:768

Odesláno
no zkusit to muzu no :) a s tim rozlisenim taky..ted nejsem doma tak to zkusim vecer a dam vedet...
na netu se dřív oběvovaly upravené ati ovladače nevím jak ted ale ja sem měl problém s HD 3850 ve hře Crysis a pomohlo mě stáhnout tyto ovladače ... stačí do goolu zadat neoficialní ati driver třeba ti to pomůže a když ne tak odistalovat a vratit oficialy je otázkou 10min :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu