johnDOU Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ahoj, dočetl sem se, že když si koupím hru na Wii, tak má obsahovat kód, za který dostanu Wii stars na http://www.nintendo.co.uk. A moja otázka: Koupil sem si RESIDENT EVIL The Darkside Chronicles a RESIDENT EVIL Archives a žádný takový kód jsem tam nenašel. To není u všech her na Wii? Nebo jen na nákých speciálních hrách ten kód? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tankis Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Mělo by to být ve všech i v konzoli jsme to mel je to takoví papír na kterém je stříbrný poružek stíratelný jak na tiketu. A tam je kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johnDOU Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 No právě u tech dvou her nic takového nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomtomas Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 mam resident evil 4 a tam to je ale neni to u vsech her ...treba u fifa 10 a my sims kingdom to nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tankis Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 No u těch her jsi měl český manual? Jeslti ano tak je tam conquest vkládal a je možné žo si t někdo vezme (mám tam známé) nebo to porstě ztartily. Já jsem zatim měl body u všeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
johnDOU
Ahoj, dočetl sem se, že když si koupím hru na Wii, tak má obsahovat kód, za který dostanu Wii stars na http://www.nintendo.co.uk.
A moja otázka:
Koupil sem si RESIDENT EVIL The Darkside Chronicles a RESIDENT EVIL Archives a žádný takový kód jsem tam nenašel.
To není u všech her na Wii? Nebo jen na nákých speciálních hrách ten kód?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.