tomtomas Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ahoj registroval sem se do klubu nintendo a uz 1 hodinu cekam na te aktivacni mail a porad nic ...za jak dlouho ma prijit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Verthandy Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 No tak to zkus ještě jednou , já se sice v nintendu moc neviznam ale když se někde registruju a nepříjde mi (email) tak to zkusím ještě jednou a příjde. A když ti potom náhodou dojdou 2 (emaily) tak potvrď jen jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomtomas Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 To uz nejde napise to ze ten produkt je nekde registrovan......... EDIT: TAK UZ TO DOSLO...........tak diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomtomas Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 S msm dalsi problem pri prihlasovani se do nintendo cards shop mi to napise error 0300 ..........co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomtomas
Ahoj registroval sem se do klubu nintendo a uz 1 hodinu cekam na te aktivacni mail a porad nic ...za jak dlouho ma prijit??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.