Poolik Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 hoj mam problém nedávno jsem musel přinstalovat xpéčka a nejde mi zvuk páč se všechno smázlo tak se chci zeptat jestli by mi někdo nenapsal odkaz na stránky kde ho stáhnout zvukovka- VIA AC'97 Enhanced Audio Controller Název základní desky- Soltek SL-KT400-C/KT400-A4C dííík za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 hoj mam problém nedávno jsem musel přinstalovat xpéčka a nejde mi zvuk páč se všechno smázlo tak se chci zeptat jestli by mi někdo nenapsal odkaz na stránky kde ho stáhnout zvukovka- VIA AC'97 Enhanced Audio Controller Název základní desky- Soltek SL-KT400-C/KT400-A4C dííík za každou radu Zkus toto http://download.cnet.com/VIA-AC-97-Enhanced-Audio-Controller-WDM-/3000-2110_4-126774.html Jestli ti to nepomůže napiš PM když tak by mohl být thank :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poolik Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 stáhnul jsem to nainstaloval a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Co třeba Realtek? Zkus ovladače od RealtekAC´97. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.