James XR Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Zajímalo by mě, když chci na svém Xbox Live US účtu stáhnout demo COD 5: World at War nebo arcade hru COD Classics, napíše mi to, že je to v mé lokaci nedostupné. Nevíte někdo, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scarecrow Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 myslim si že musíš přenastavit zemi v jaký seš a nastavit jinou když sem si chtěl stáhnout přídavek pro force uleashed taky mi to napsalo ale uš nevim jaks em to udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Musím změnit zemi na Live účtu z US asi na UK? když to změním jenom na konzoli, tak to nepomáhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
James XR
Zajímalo by mě, když chci na svém Xbox Live US účtu stáhnout demo COD 5: World at War nebo arcade hru COD Classics, napíše mi to, že je to v mé lokaci nedostupné. Nevíte někdo, co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.