Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pomoc s gta 4

petr194

Otázka

cus lidi muzete mi pls poradit s hrou gta4?? potrebuji poradit jak vyresit to debilni windows live mam tam uz tri ucty dokonce jeden kde mam mam jako misto pensylvanii (pitsburg) a ani jeden ucet mi nejde mam origo hru a stve meze nemuzu ukladat pls poradte prpadne nascreenovany navod bych uvital a nebo se mi ozvete na icq

406 284 079

pokud je toto off topic tak se predem omlouvam (zadnou napovedu sem zde nenasel)

:bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
cus lidi muzete mi pls poradit s hrou gta4??

•Nainstaluj windows live, social club poté hru.

•Až to bude zaregistruj se na social clubu a windows live.

•Účet založ podle pravdy, žádnou Pensilványi nebo co tam nedávej.

•Vypni firewall jako jsou kerio atd. nebo vytvoř vyjímku.

•Zapni hru přes social club pokuď se ve hře nepříhlásíš bude to hlásit jako nedostupný tak totálně vypni firewall.

Odkaz ke komentáři

• 0

...rozhodne nedatvat do zeme puvodu cesko/slovensko atd. zde neni live podporovan a hodi ti to kvuli tomu chybu

tohle sem resil u sveho warhammeru 40000DoWII

vytvoril sem ucet na games vindows live (normalne pres prohlizec) na anglicke strance(presmerovavalo me to porad na cesky) pak ve hre sem se jen prihlasil a stahnulo mi to profil a hral sem

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu