honzsik Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ahoj, do PSP sem nahríl 5.50 GEN- D3 a pak normálně hru avatar, v pohodě de spustit ale když se mi načítá profil tak to prostě dycky spadne a vypne se PSP. nevíte někdo co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 mě to taky dělalo stáhni si to odsud http://console-forum.net/showthread.php?t=61162 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzsik Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 jo tak díky moc.ale nemam rapid ucet tak to bude chvili trvat asi. ty ho mas? nechces mi ho pucit? zaplatil bych tech 1000 credits co mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzsik
Ahoj, do PSP sem nahríl 5.50 GEN- D3 a pak normálně hru avatar, v pohodě de spustit ale když se mi načítá profil tak to prostě dycky spadne a vypne se PSP. nevíte někdo co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts