Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vypinani notebooku

duxt

Otázka

Zdravím, mám starší notebook na kterém hraju občas starší hry (vím že notas neni na hraní :wohow:) a někdy se stane že se notebook sám od sebe vypne neboli "chcípne". Neexistoval by nejaky softwarovy zkusob na zlešení výkonu nebo vyřešení tohoto problému ? Je to acer a používám program Game Booster.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
To se ti pravděpodobně přehřeje nějaká komponenta a automaticky se ti vypne notebook. Spíš bych doporučoval vynechat program Game booster a vyčistit chlazení, s takovouhle ti notebook brzo "chcípne" napořád

Nj to je trochu složitější, taky myslím že tam je nějaký problém s tím že se to přehřeje (trávím tam totiž dost času) ale nechci se v tom moc hrabat, protože se bojím že bych něco pokazil... Doma mám ještě chládící podložku myslíte že kdybych ji používal, něco by se zlepšilo ?

Odkaz ke komentáři

• 0
Nj to je trochu složitější, taky myslím že tam je nějaký problém s tím že se to přehřeje (trávím tam totiž dost času) ale nechci se v tom moc hrabat, protože se bojím že bych něco pokazil... Doma mám ještě chládící podložku myslíte že kdybych ji používal, něco by se zlepšilo ?

Určitě by se to mělo touch chladící podložkou zlepšit...

Odkaz ke komentáři

• 0
Měl jsem poobný problém i u svého novějšího notebooku a stačilo osát větráček a teplota se rázem snížila a notebook se již nevypínal... Může to být i něčí..m jiným, ale určitě bych zkusil větráček důkladně osát.

Kdysi se mi to dělalo potom jsem přestal hrát a tohle přestalo raději to chci řešit hned protože mám za chvílí cs turnaj a nerad bych aby se mi uprostřed turnaje zesral stroj, jinak mám malý vysavač, tak jsem to zkusil odsát.EDIT: A nejde to třeba že bych celý větrák vyndal a důkladně pročistil nebo je to moc složité ?

Odkaz ke komentáři

• 0
Kdysi se mi to dělalo potom jsem přestal hrát a tohle přestalo raději to chci řešit hned protože mám za chvílí cs turnaj a nerad bych aby se mi uprostřed turnaje zesral stroj, jinak mám malý vysavač, tak jsem to zkusil odsát.EDIT: A nejde to třeba že bych celý větrák vyndal a důkladně pročistil nebo je to moc složité ?

Malý vysavač ti stačí, EDIT: to jsem nezkoušel, u mě to stačilo osát

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak ventilátor jsem vyčistil, ale našel jsem tam ještě něco podobného ventilátoru, prosím kdo mi řekne co to je ? Mám to taky vyčistit ? http://s2.imgupload.cz/img/134017/rLuyC/SDC12009.JPG na obrázku červeně označeno.

Mohlo by to být nad procesorem :-) myslím

Procesor má taky svuj ventilátor tak to je myslím to :-)

Odkaz ke komentáři

• 0

vyreseni je jednoduche notas sem mel jeste v zaruce tak sem ho nechtel cistit ale muj problem byl uplne stejny obyc hra nijak silna na grafarnu a cca po 5 min nebo i driv se proste notas vypl odnesl sem na reklamacku daly novou pastu a vetrak a bylo to a jede dal

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu