Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chyba storu ?

Daxter

Otázka

Zdravím, stala se mi taková příjemná věc xD. Na storu jsem kdysi měl krditku, ale už pár měsíců jí tam nemám. Jen tak z legrace jsem klikl na placený obsah a co se nestalo, šlo to stáhnout. Zírám jak blázen a skouším dál, přídavky do killzonu atd. Vše jde stáhnout, Teprve od včerejška mi to už nejde. Pro jistotu jsem kontroloval několikrát stav kreditky a .. nic, nestrhlo to ani korunu. Takže mám pár věcí za pár stovek zadara, tak se chci zeptat, jestli se vám náhodou taky nepřihodilo na storu něco podobného ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mam podobnou zkusenost,ale rozdil byl v tom ze jsem mel US ucet a asi rok uz tam zadna kreditka neni a dlouho jsem tam nic nekupoval jen naky dema atp. pak mrknu do DL a tam koupenj battle tank psal jsem kamosovi at zkontroluje kreditku(kupuju na nej svoji nemam) a nic vse ok 8)

Odkaz ke komentáři

• 0
vyhledaji dluh!! takhle to je ale vsude

nedavno mi prisel ucet od O2 ze jim dluzim asi 250Kč pritom uz u nich nejsem rok

takze jsem asi neco nedoplatil a oni si to ted dohledali!!

edit: nemas trochu pomalejsi reakce? :D

už dva dny mi jebe net jak sviň :lol:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu