NuM3Ro Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Jelikož to spěchá proto zakládam tenhle topik. :) Jak mam dostat do PSP 3000 s GENem gameboot.PMF?? Čtu že ho mam mam zkopírovat přes USB do f0/VSH/resource, ale to si přece udělam Brick ne?? Poraďte, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 na nejakym slovenskym PSP foru sem videl program, kterej ti to pres chickhen skopiruje do PSP, funkcnost muzu potvrdit na svym psp s TA-088v3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 To je hezký no a jak pak se ten program jmenuje? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 http://www.pspzone.sk/news.php?readmore=1332 (očekávám potlesk :) nebo aspon thx :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Dík, fachá. Já jsem zkoušel v3, to už je jako plugin a to mi nejede, tohle je jako HB tak fachá. :) Jinak po patchnutí toho GameBootu PSP nemusíte vypínat, stačí zmáčknout HOME a aplikaci vypnout. E:// ten GameBoot drží i po Rebootu na OFW, paráda! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NuM3Ro
Jelikož to spěchá proto zakládam tenhle topik. :)
Jak mam dostat do PSP 3000 s GENem gameboot.PMF?? Čtu že ho mam mam zkopírovat přes USB do f0/VSH/resource, ale to si přece udělam Brick ne?? Poraďte, dík.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts