Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wii nečte DVD (ani orig ani zálohy)

Arcon

Otázka

Zdravím,

tento týden jsem si koupil očipované Wii (gamesparadise.cz), první den bylo vše ok, ale od druhého dne se mi začalo stávat, že jsem vložil DVD do Wii a hodilo to chybu:

An error has occured. Press Eject Button and remove the disc, then turn the Wii console off and refer to the Wii Operations Manual for help troubleshooting.

Dělalo to jen občas, u vypálených her, tak jsem si říkal, že to asi špatně vypaluju, ovšem zkusil jsem už mnoho druhů DVD, rychlostí, programů (Nero, ImgBurn, aShampoo, ...) a dělá to stále častěji. Co je ještě horší dělá tu i u originálních her (Wii Fit plus).

Čip tam nejspíš bude D2 Sun. Nevíte někdo co s tím, nesetkal se s tím někdo? Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No toho se právě bojím, ale tak mám jí 3 dny, že by ten laser byl už vadnej... Přes to HDD jsem to nezkoušel, hledal jsem na netu jak to udělat, ale funguje to jen na hacknutym Wii, ne? Já mam chip, takže nevim jestli se to na to dá dělat, nebo jestli se musí dělat to homebrew nebo jak se to jmenuje :-). V tomhle zrovna se moc nevyznám:/. Nejde to jen tak že hodím Iso na disk a připojim? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu