SULiik Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Tak jsem právě zakoupil tuhle hru v PS Store. A jsem hodně zklamán... Grafika je ok, výběr jen ze tří letadel? No dobře, budiž, co bych chtěl za 270 Kč. Bohužel nutnost hraní stále od začátku je docela odrazující, nechápu proč nejde začít novou hru s možností výběru mise. Absence trofejí taky moc nepotěší, ale to jsem věděl předem. Moje hodnocení: 2/10 + za pěknou grafiku, jednoduchý ovládání, offline multiplayer a těch prvních 30 minut zábavného hraní Co váš názor na tuhle hru? Hraje někdo? Kdyby si někdo chtěl zahrát online, klidně si mě přidejte, můj nick: SULiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 ježíš :) ale tohle je stará arkádovka z NES videoher....tam to takhle fungovalo, takže proč to měnit, když je to zaběhlá kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.