DangerousDave Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 zdravim chci se zeptat jak jste si přidali kreditku, mě jí to pořád nechce spolknout a to vše zadávám dobře teda bez diakritiky a v tom asi bude problém co? :( diakritika mi tam nejde dotlačit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pechyus Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Diakritika tam neni, ale mam stejny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 máte nastaven na kartě limit, resp. nemáte nastavenou 0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DangerousDave
zdravim chci se zeptat jak jste si přidali kreditku, mě jí to pořád nechce spolknout a to vše zadávám dobře teda bez diakritiky a v tom asi bude problém co? :( diakritika mi tam nejde dotlačit :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.