Stackal Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ahoj dneska jsem si koupil Ati Radeon HD 5770 a po naistalovaní ovladaču mam 60 fps v CoD2 jenom pri stare grafice jsem mel 160 -180 ale tedka to nejak zaclo silet novou grafikou nevite někdo co s tím !? Děkuju předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 udelej si fps config.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 To mám ale jak udělám cokoliv stale mam 60 61 62 fps vic ne neboj že jsem tohle nezkusil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 a) tvuj ''meric'' fps víc než 60 neukazuje (mezi náma, je uplně jedno jestli máš 60 nebo 160..stejně člověk nepozní rozdíl) b) někde v nastavení máš omezený fps na max 60 (protože jak sem řikal, víc je uplně zbytečný...) c) špatné ovladače (nepravděpodobný, pokud si stahoval z oficiálních zdroju...ale všechno se muže stát) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Tedka jsem v CoD2 zmenil Hz na 85 a mam stalych fps 85 ?! a) Chci skakat dal :-( b) kde bych našel nastavění na 60fps ?! c) ovladece primo od ati z cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 v nastaveni cod 2 prepni sync every frame.....a nastav v bashy maximalni fps prez prikaz /com_maxfps ''fps'' edit: pro skoky je to 125, do vejsky 333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 v nastaveni cod 2 prepni sync every frame.....a nastav v bashy maximalni fps prez prikaz /com_maxfps ''fps''edit: pro skoky je to 125, do vejsky 333 Och děkuju moc :-* Už to jde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.