michelito91 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Cau mam problem.Když hraju hru tak mi sám zahýbá Joystick a tady na forku jsem cetl o tom ze jsou nedotáhlý šroubky na zadním krytu.....takže nvm poraďte někdo:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 nebo mas prach pod krytem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Zkus kalibraci ;) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007070026 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michelito91 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Zkus kalibraci ;) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007070026 zkoušel jsem a nepomáhá:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 mam to taky je tam špína :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 2, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Odendat kryt a zkusit to vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michelito91 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Odendat kryt a zkusit to vyčistit Až budu mít šroubovák tak to zkusím ale moc se mi do toho nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 to nikomu ja to mel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 je to uplne v pohode to rozdelat... par sroubku (6) a si tam kde potrebujes byt abys to mohl vycistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michelito91
Cau mam problem.Když hraju hru tak mi sám zahýbá Joystick a tady na forku jsem cetl o tom ze jsou nedotáhlý šroubky na zadním krytu.....takže nvm poraďte někdo:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.