g0.dNb Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Dobrý den, nabízím vám vypomoct s grafikou.Vytvořím vám sig,avatara či loga podle vašeho přaní.Když budu mít čas tak vám to vytvořím ihned když čas nebudu mít tak do jednoho dne vám zašlu odkaz na stažení. Moje práce: Pracuji na nových ukázkách Kdokoliv kdo má zájem můžete psát PM či komentář.Napište jak byste chtěli aby to vypadalo a co tam chcete mít. Co budu chtít za výpomoc s grafikou?Stačí když mi pošlete kredit,čím těžší práce tím víc kreditů.Ale nebojte se nebudu po vás chtít kredit který nemáte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 .:refresh:. Camin tobě vytvořím 3.1 takže dnes :) Nestihl jsem to ale neboj udělám ti dobrý protože mám rád assassin's creed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camin Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Vsechno super moc se mi to libi. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 chtěl bych avatar jako mám teď nebo s nějakým jiným psp a chtěl bych tam někde umístit svůj nick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.