Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Adresa

fany0

Otázka

Zdravim,mam rozbity dualshock 3,zajimalo by me jestli se to vyplati poslat na sony adresu na opravu.Koupil jsem ovladac bez zaruky,byl fungl novy a sel mi 14dni. Porad mi tam sviti 2 kontrolky na jednou,kdyz ho zapnu. Musi svitit jenom jedna pod cislem. Nevite co by stim mohlo byt.Dekuji za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravim,mam rozbity dualshock 3,zajimalo by me jestli se to vyplati poslat na sony adresu na opravu.Koupil jsem ovladac bez zaruky,byl fungl novy a sel mi 14dni. Porad mi tam sviti 2 kontrolky na jednou,kdyz ho zapnu. Musi svitit jenom jedna pod cislem. Nevite co by stim mohlo byt.Dekuji za odpoved

Nevite nekdo kde bych mohl opravit dualshock v Usteckym kraji? Nebo nezna nekdo adresu na Sony na opravu?

Odkaz ke komentáři

• 0

Trosku jsem hledal na netu a podle toho co lidi pisou a davam si to dobre dohormady (anglicky moc nevladnu) je problem u levnych FAKE ovladacu po updatu PS3 na FW3.00

Sviti ledka 1+2...

Mozna to ani nemusi byt primo FAKE ovladac ale verze pro HongKong... viz.

"Hong Kong and america make two whole different types of controllers with different coding. Each of our Non working modles have the same modle number (CECHZC2U)Now with this update sony probably didnt bother adding the Hong Kong controller codes making it so it wont work with our ps3's"

Samozrejme to neni nic z ofiko zdroju ale ja bych tomu veril a snad to SONY v dalsim FW predela

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu