azgard Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 zdravím,chtěl by jsem se zeptat jestli jde nějak kopírovat dvd ?? do tedka sem to dělal tak ,že jsem si z dvd vytvořil iso a přidělal dvd a přes img burn pálil.ZA jakoukoliv radu budu vděčný :) kdyžtak v jakém programu to pujde kopírovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 de treba v neru proste das kopirvat dvd udela se ti obraz das druhy a na to se to zapise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maši Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 tak to si nejsem jistej teda...nero ti zkopiruje jen .iso ... .dvd to neumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Neudělá sice .dvd , ale .nrg a to je v podstatě to samý.Kopírovat můžeš ale také normálně ImgBurnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azgard
zdravím,chtěl by jsem se zeptat jestli jde nějak kopírovat dvd ?? do tedka sem to dělal tak ,že jsem si z dvd vytvořil iso a přidělal dvd a přes img burn pálil.ZA jakoukoliv radu budu vděčný :) kdyžtak v jakém programu to pujde kopírovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.