RaNkeR2 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Čaute lidi, mám menší problém s icqčkem. Já ho už mam dlouho ale tatka si ho taky založil. Přidal sem si ho a vidím ho zeleně. Ale on na notebooku mě vidí bíle. Asi 30x mi poslal "Sdílet stav" a dal sem ok ale nepomohlo :( Čím to může být ? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scarecrow Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 bílá květinka je že jeden z vás nemá sdílení stavu skus to znova vymaž ho a de si ho znova nebo si chvilku pište a ono to myslim pak naskočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steven25 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 zkus se odhlasit a znovu prihlasit...tohle mi taky nekdy dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaNkeR2 Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Jo relog pomohl dík to mě nenapadlo :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RaNkeR2
Čaute lidi, mám menší problém s icqčkem. Já ho už mam dlouho ale tatka si ho taky založil. Přidal sem si ho a vidím ho zeleně. Ale on na notebooku mě vidí bíle. Asi 30x mi poslal "Sdílet stav" a dal sem ok ale nepomohlo :( Čím to může být ? :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.