Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hombrew_browser

tovit

Otázka

Nejde mi spustit Hombrew_browser, vždy když ho přes HBC poutštím tak pak to píše něco že to nemůže mountnout SD kartu ani USB, když dám USB flashku tak to něco dělá ale stejně nakonec ten sám problém. Na SD kartě není nic zmklého atd... může někdo poradit? Díky :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Nejde mi spustit Hombrew_browser, vždy když ho přes HBC poutštím tak pak to píše něco že to nemůže mountnout SD kartu ani USB, když dám USB flashku tak to něco dělá ale stejně nakonec ten sám problém. Na SD kartě není nic zmklého atd... může někdo poradit? Díky :roll:

ja si myslim že Hombrew_browser hledá hry na internetu, ty potřebuješ spíš nějakej loader

Odkaz ke komentáři

• 0

Loader na spousteni her mam, ja prave potrebuju ten browser na pohodlne stahovani tech malych her a apps... A k tomu spousteni, mam to presne na sd karte tak jak to ma byt podle navodu a i podle toho jak to pises ty, a taky kdyz to pustim tak na nic neklikam. Ale zda se mi jako blbost to nechat 2 min aby mi to co pul vteriny napsalo radek ze se to nemuze mountnout na sd kartu ani usb. Zitra jestli bude cas dam video...

Odkaz ke komentáři

• 0

Video s problémem zde

http://www.youtube.com/watch?v=z9yfWa6zmQM

vše ostatní na SD kartě jako Savy, Channels, Homebrew Channel ale funguje. Ještě jsem to skoušel s 2GB SD kartou a šlo to, nebo ještě během té chybné hlášky dát do Wii USB flashku a pak to taky šlo... ale oboje možnosti mi nevyhovují, protože na Wii mám volnou jen tu SD kartu s kterou mám problém... Díky za nějakou další radu...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu