davidmr Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 nějak my nejde nainstalovat wbfs manager 3.0, a přes něj se daj davat na hdd iso hry..... neznate nějakej program přes kterej funguje nahravání her do hdd... nebo kam to mam nakopírovat (isa) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honza73 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Instalni verzi 2.5 ta mě jede jak ve WinXP tak pod Win7 tu trojkouvou verzi nemám odskoušenou :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidmr Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Instalni verzi 2.5 ta mě jede jak ve WinXP tak pod Win7 tu trojkouvou verzi nemám odskoušenou :psp: ta taky nejde ninstalovat vono se to sekne při instalaci net farmevork (?) 3,5 ale mam wii sport a tu sem nainstaloval na hdd a jede bez cd ... akorát nemužu najít kde to je nainstalovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seppper Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Musis mit nainstalovany net framework 3.5 SP1. Ma asi 230 MB, doporocuju stahnout z webu microsoftu a naistalovat. Pak to pojede bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidmr Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Musis mit nainstalovany net framework 3.5 SP1.Ma asi 230 MB, doporocuju stahnout z webu microsoftu a naistalovat. Pak to pojede bez problemu. vono to chce windows service pak 2 a mě se nechce windows přeinsalovat .... mě de hlavně o to abych dostal isa na hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chichot Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Zkus se podívat na tohle. Nezkoušel sem to, ale podle popisu by se ti to mohlo hodit. http://usbloadergx.koureio.net/news/simplewbfsfilemanagerisnowwiigamemanager Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Zkus se podívat na tohle. Nezkoušel sem to, ale podle popisu by se ti to mohlo hodit.http://usbloadergx.koureio.net/news/simplewbfsfilemanagerisnowwiigamemanager Vyborna vecicka...a sikovna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidmr Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 a jak to funguje .... ja potřebuju dostat nějak isa na hdd... aby to šlo ... jinak mam neogama loader i usb loader gx .... tedkon jedu na hory tak za tejden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
davidmr
nějak my nejde nainstalovat wbfs manager 3.0, a přes něj se daj davat na hdd iso hry..... neznate nějakej program přes kterej funguje nahravání her do hdd... nebo kam to mam nakopírovat (isa) ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.