davidmr Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 nějak my nejde nainstalovat wbfs manager 3.0, a přes něj se daj davat na hdd iso hry..... neznate nějakej program přes kterej funguje nahravání her do hdd... nebo kam to mam nakopírovat (isa) ??? Citovat
0 honza73 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 Instalni verzi 2.5 ta mě jede jak ve WinXP tak pod Win7 tu trojkouvou verzi nemám odskoušenou :psp: Citovat
0 davidmr Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 Instalni verzi 2.5 ta mě jede jak ve WinXP tak pod Win7 tu trojkouvou verzi nemám odskoušenou :psp: ta taky nejde ninstalovat vono se to sekne při instalaci net farmevork (?) 3,5 ale mam wii sport a tu sem nainstaloval na hdd a jede bez cd ... akorát nemužu najít kde to je nainstalovaný Citovat
0 Seppper Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Musis mit nainstalovany net framework 3.5 SP1. Ma asi 230 MB, doporocuju stahnout z webu microsoftu a naistalovat. Pak to pojede bez problemu. Citovat
0 davidmr Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Musis mit nainstalovany net framework 3.5 SP1.Ma asi 230 MB, doporocuju stahnout z webu microsoftu a naistalovat. Pak to pojede bez problemu. vono to chce windows service pak 2 a mě se nechce windows přeinsalovat .... mě de hlavně o to abych dostal isa na hdd Citovat
0 chichot Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Zkus se podívat na tohle. Nezkoušel sem to, ale podle popisu by se ti to mohlo hodit. http://usbloadergx.koureio.net/news/simplewbfsfilemanagerisnowwiigamemanager Citovat
0 Hexer Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Zkus se podívat na tohle. Nezkoušel sem to, ale podle popisu by se ti to mohlo hodit.http://usbloadergx.koureio.net/news/simplewbfsfilemanagerisnowwiigamemanager Vyborna vecicka...a sikovna :) Citovat
0 davidmr Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 a jak to funguje .... ja potřebuju dostat nějak isa na hdd... aby to šlo ... jinak mam neogama loader i usb loader gx .... tedkon jedu na hory tak za tejden Citovat
Otázka
davidmr
nějak my nejde nainstalovat wbfs manager 3.0, a přes něj se daj davat na hdd iso hry..... neznate nějakej program přes kterej funguje nahravání her do hdd... nebo kam to mam nakopírovat (isa) ???
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.