Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pomale USB

Rychlahuba

Otázka

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

na USB nepotřebojueš ovladače.....ledaže by to byl nějaký ''speciální'' flash disk, ale to by ti ho spíš vubec nerozpoznala.....koukni se jaký máš při kopírování využití RAM a CPU a zkus kopírovat programem Total Commander a ne přes windowsovskýho pruzkumníka.... (ntw, totalcmd a jemu podobný doporučuju používaT všeobecně.....)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
na USB nepotřebojueš ovladače.....ledaže by to byl nějaký ''speciální'' flash disk, ale to by ti ho spíš vubec nerozpoznala.....koukni se jaký máš při kopírování využití RAM a CPU a zkus kopírovat programem Total Commander a ne přes windowsovskýho pruzkumníka.... (ntw, totalcmd a jemu podobný doporučuju používaT všeobecně.....)

ok jdu to zkusit a dam vedet,ale jeste jedna vec mam takovej pocit ze na starej pc jsem neaky ovladac instaloval ale to uz je neakejch par let a nemuzu si vybavit kde jsem to sehnal.

Asi jsem zapomel napsat ze kdyz pripojim neakou flasku tak mi to vyhudi bublinu ze bych mel pripojit zarizeni USB k vysokorychlostnimu radici nebo tak neak a kdyz na to kliknu tak mi to napise ze nejsou nainstalovany zadne vysokokapacitni USB radice a to vyuziti ram je 319 ram a procesor jede na 0-3% vytizeni

Odkaz ke komentáři

• 0
ok jdu to zkusit a dam vedet,ale jeste jedna vec mam takovej pocit ze na starej pc jsem neaky ovladac instaloval ale to uz je neakejch par let a nemuzu si vybavit kde jsem to sehnal.

Asi jsem zapomel napsat ze kdyz pripojim neakou flasku tak mi to vyhudi bublinu ze bych mel pripojit zarizeni USB k vysokorychlostnimu radici nebo tak neak a kdyz na to kliknu tak mi to napise ze nejsou nainstalovany zadne vysokokapacitni USB radice a to vyuziti ram je 319 ram a procesor jede na 0-3% vytizeni

Zajímavý to vypadá jako by se tvoje USB 2.0 chovaly jako USB 1.1.

Odkaz ke komentáři

• 0
ale když tam dáš: "WindowsXP-KB943198-v2-x86-CSY.exe" tak už ti to vyhodí dost odkazu s csy

pokud myslis napriklad ten prvni od microsoftu tak ten mi je k nicemu to nainstaluje primo z webu a ja na novem pc web nemam, pak jsou tam nektere ale to bych se musel za prachy registrovat... a dalsi jsem teda nenasel jestli ty jo tak mi sem pls link hod

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu