Rychlahuba Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Cau lidi mam takovy problem s USB ze kdyz kopiruju do PC treba z flash disku tak to jde strasne pomalu (5gb cca 1 hodinu mozna vic...) u kamose to jde normalne tak nevim cim to je,pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Asi mas v pc usb 1.0. porty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 nejspis mas pomaly HDD v PC, nebo tam mas peknej bordel :D zkus vyzkouset vice USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Asi mas v pc usb 1.0. porty to nevim mam tudle zakladku jestli to pomuze :Gigabyte GA-MA770-UD3 (rev.2.0) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 nejspis mas pomaly HDD v PC, nebo tam mas peknej bordel :Dzkus vyzkouset vice USB PC mam uplne novej bordel ne staram se o to HDD mam normalni...treba neaky ovladace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 ovladace asi ne, a sloty USB mas 2.0 tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 ovladace asi ne, a sloty USB mas 2.0 tak nevim Nevim no,kamos rikal ze neaky USB 2.0 ovladace ale ty nemuzu nikde najit:( vzdy najdu jen neakej program driverdetektive ale na novem pc zatim nemam net takze mi to je k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Záleží co přesně kopíruješ jestli jeden soubor o velikosti 5 GB nebo několik menších souborů o celkový velikosti 5 GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Záleží co přesně kopíruješ jestli jeden soubor o velikosti 5 GB nebo několik menších souborů o celkový velikosti 5 GB. Zkousel jsem oboje ale proste vse je pomale,kdyby to byla blbost neresil bych to ale todle me docela stve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 na USB nepotřebojueš ovladače.....ledaže by to byl nějaký ''speciální'' flash disk, ale to by ti ho spíš vubec nerozpoznala.....koukni se jaký máš při kopírování využití RAM a CPU a zkus kopírovat programem Total Commander a ne přes windowsovskýho pruzkumníka.... (ntw, totalcmd a jemu podobný doporučuju používaT všeobecně.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 na USB nepotřebojueš ovladače.....ledaže by to byl nějaký ''speciální'' flash disk, ale to by ti ho spíš vubec nerozpoznala.....koukni se jaký máš při kopírování využití RAM a CPU a zkus kopírovat programem Total Commander a ne přes windowsovskýho pruzkumníka.... (ntw, totalcmd a jemu podobný doporučuju používaT všeobecně.....) ok jdu to zkusit a dam vedet,ale jeste jedna vec mam takovej pocit ze na starej pc jsem neaky ovladac instaloval ale to uz je neakejch par let a nemuzu si vybavit kde jsem to sehnal. Asi jsem zapomel napsat ze kdyz pripojim neakou flasku tak mi to vyhudi bublinu ze bych mel pripojit zarizeni USB k vysokorychlostnimu radici nebo tak neak a kdyz na to kliknu tak mi to napise ze nejsou nainstalovany zadne vysokokapacitni USB radice a to vyuziti ram je 319 ram a procesor jede na 0-3% vytizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 mas windows XP nebo visty? koukni se na rychlost kopirovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 ok jdu to zkusit a dam vedet,ale jeste jedna vec mam takovej pocit ze na starej pc jsem neaky ovladac instaloval ale to uz je neakejch par let a nemuzu si vybavit kde jsem to sehnal.Asi jsem zapomel napsat ze kdyz pripojim neakou flasku tak mi to vyhudi bublinu ze bych mel pripojit zarizeni USB k vysokorychlostnimu radici nebo tak neak a kdyz na to kliknu tak mi to napise ze nejsou nainstalovany zadne vysokokapacitni USB radice a to vyuziti ram je 319 ram a procesor jede na 0-3% vytizeni Zajímavý to vypadá jako by se tvoje USB 2.0 chovaly jako USB 1.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Mam XP a ted jsem cetl neco ze ve service packu 1 je obsazeno neco na rychlejsi usb,tak jsem to stahl ale nejde mi to nainstalovat protoze tam mam uz SP3 a ten zas nejde odinstalovat,fakt nejsou neaky ovladace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Když tam máš SP3 tak máš i všechny SP před tim takže i SP1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Pokud je ten pc nový, tak to neřeš a vyreklamuj ho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 tak tim padem to proste nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Pokud je ten pc nový, tak to neřeš a vyreklamuj ho.. mam ho sestaveny a myslim ze todle neni problem hardwaru ale softwaru jinak uz asi vim cim to je potrebuju tento soubor :WindowsXP-KB943198-v2-x86-CSY.exe ale nikde ho nemuzu najit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepinojablo Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 WindowsXP-KB943198-v2-x86-CSY.exe toto dej do googlu je tam hafo odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 WindowsXP-KB943198-v2-x86-CSY.exe toto dej do googlu je tam hafo odkazu jo to sice jo ale vsimni si ze tam je misto CSY ENU nebo tak a to mi je k nicemu to nejde nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ale když tam dáš: "WindowsXP-KB943198-v2-x86-CSY.exe" tak už ti to vyhodí dost odkazu s csy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ale když tam dáš: "WindowsXP-KB943198-v2-x86-CSY.exe" tak už ti to vyhodí dost odkazu s csy pokud myslis napriklad ten prvni od microsoftu tak ten mi je k nicemu to nainstaluje primo z webu a ja na novem pc web nemam, pak jsou tam nektere ale to bych se musel za prachy registrovat... a dalsi jsem teda nenasel jestli ty jo tak mi sem pls link hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 nasel jsem jiny soubor...vyreseno lock a dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rychlahuba
Cau lidi mam takovy problem s USB ze kdyz kopiruju do PC treba z flash disku tak to jde strasne pomalu (5gb cca 1 hodinu mozna vic...) u kamose to jde normalne tak nevim cim to je,pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.