oZZe Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Zdravim, neznáte někdo nějaký codec pack nebo přehrávač, který by uměl titulky ve formátu DSXB?? Standartně používám VLC, ale to mi vyhodí Žádný vhodný dekódovací modul:VLC nepodporuje tento audio/video formát "DXSB". Bohužel není žádná šance, že byste to opravil. Díky všem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Zdravim, neznáte někdo nějaký codec pack nebo přehrávač, který by uměl titulky ve formátu DSXB?? Standartně používám VLC, ale to mi vyhodíDíky všem ;) Vyzkousej KM player ten si stahuje kodeky co potrebuje sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 bohužel nejde....mám takovej pocit, že KMPlayer ty titulky vubec nedetekoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 bohužel nejde....mám takovej pocit, že KMPlayer ty titulky vubec nedetekoval... Tak si stahni BS player video a k tomu kodeky:ffdshow,Windows essentials codeck pack 1.0 ja pouzivam todle a prehral jsem zatim vse,ale asi ti to nepomuze...no zkusit to muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
oZZe
Zdravim, neznáte někdo nějaký codec pack nebo přehrávač, který by uměl titulky ve formátu DSXB?? Standartně používám VLC, ale to mi vyhodí
Díky všem ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.