Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC se mi po 4. restartoval - duvod ?

En3mY

Otázka

zdravim . Takze mam ten problem ze se mi PC uz 4x samo od sebe restartovalo - normalne na nem pracuju / hraju no proste ho pouzivam a uz se mi 4x stalo ze se sam restartoval a to tim zpusobem ze dost rychle prestanou foukat vetraky a vsechno se behem asi sekundy zatuhne a asi po cca dvou sekundach nasleduje restart .... zvlastni je ze kdyz treba zapnu mozzilu( po tom restartu) tak se mi rovnou nacte posledni nactena stranka ... nevi nekdo cim by to mohlo byt ? ( predem zapomente na " vtipny " a nebo OT odpovedi , nemam na ne naladu ;) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
zdravim . Takze mam ten problem ze se mi PC uz 4x samo od sebe restartovalo - normalne na nem pracuju / hraju no proste ho pouzivam a uz se mi 4x stalo ze se sam restartoval a to tim zpusobem ze dost rychle prestanou foukat vetraky a vsechno se behem asi sekundy zatuhne a asi po cca dvou sekundach nasleduje restart .... zvlastni je ze kdyz treba zapnu mozzilu( po tom restartu) tak se mi rovnou nacte posledni stranka ... nevi nekdo cim by to mohlo byt ? ( predem zapomente na " vtipny " a nebo OT odpovedi , nemam na ne naladu ;) )

Uvolněnej kabel ? Třeba u zdroje ? Teda já jsem to takhle hodil do pořádku :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Jak sterej máš operační systém kdy naposled byl kompletně instalovan ... jaké jsou teploty komponentu skus stahnout nějaký program na diagnostiku teplot , taktuješ třeba maš vysokou nestabilní freknci , v neposlední řadě chyba hw ale to snad ne

Odkaz ke komentáři

• 0
Buď to budou RAMky nebo načatá základovka. Mě to dělá občas taky a u mě je to základovkou, protože už byla v reklamaci a byla opravená ne vyměněná, takže po čase to začlo zase.

no mam ten PC z vymeny a zakladovka je nova - vsehcno krome cpu je novy .... co jinak myslis tim nacata , jako ponicena nebo ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to že je nová nic neznamená může mít třeba nějakou vadu nebo se tam prostě něco rozbilo. Tím načatá myslim že neni úplně v pořádku, ale PC s tím ještě funguje. Nemusí to znamenat že brzo odejde úplně mě třeba jede takhle už asi 2 měsíce včera jsem PC sice skoro nepustil, ale pak to zase jelo takže jestě neni mrtvá :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu