Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC se mi po 4. restartoval - duvod ?

Otázka

Odesláno

zdravim . Takze mam ten problem ze se mi PC uz 4x samo od sebe restartovalo - normalne na nem pracuju / hraju no proste ho pouzivam a uz se mi 4x stalo ze se sam restartoval a to tim zpusobem ze dost rychle prestanou foukat vetraky a vsechno se behem asi sekundy zatuhne a asi po cca dvou sekundach nasleduje restart .... zvlastni je ze kdyz treba zapnu mozzilu( po tom restartu) tak se mi rovnou nacte posledni nactena stranka ... nevi nekdo cim by to mohlo byt ? ( predem zapomente na " vtipny " a nebo OT odpovedi , nemam na ne naladu ;) )

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
zdravim . Takze mam ten problem ze se mi PC uz 4x samo od sebe restartovalo - normalne na nem pracuju / hraju no proste ho pouzivam a uz se mi 4x stalo ze se sam restartoval a to tim zpusobem ze dost rychle prestanou foukat vetraky a vsechno se behem asi sekundy zatuhne a asi po cca dvou sekundach nasleduje restart .... zvlastni je ze kdyz treba zapnu mozzilu( po tom restartu) tak se mi rovnou nacte posledni stranka ... nevi nekdo cim by to mohlo byt ? ( predem zapomente na " vtipny " a nebo OT odpovedi , nemam na ne naladu ;) )

Uvolněnej kabel ? Třeba u zdroje ? Teda já jsem to takhle hodil do pořádku :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu