Drew1468623667 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Ahoj , potřeboval bych jenom zjistit za kolik bych prodal psp 3004 , v zaruce 1.5 roku , 16 Gb karta... hadra na display... UMD Harry Potter princ dvojí krve , mám tam chickhen+Gen-C.... Díky... Jak se asi ty ceny pohybujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y4ever Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Stačí se podívat do PSP bazaru přímo tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drew1468623667 Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Jj,,, já vím bylo to unáhlené...admin může smazat...Nebo to můžu nějak smazat já?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Jj,,, já vím bylo to unáhlené...admin může smazat...Nebo to můžu nějak smazat já?... Ty to smazat nemůžeš...Řekni o lock,oni to pak kdyžtak přesunou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Drew1468623667
Ahoj , potřeboval bych jenom zjistit za kolik bych prodal psp 3004 , v zaruce 1.5 roku , 16 Gb karta... hadra na display... UMD Harry Potter princ dvojí krve , mám tam chickhen+Gen-C.... Díky... Jak se asi ty ceny pohybujou?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.