Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

scháním knížku v ebook odměna 1000credits na foru nebo nově 10gb na czshare

Recommended Posts

hoši za tuhle a nebo jaky koliv začátečnickou učebnici KARATE nabízim 1000crd (odměnu dostane první který mi to sežene ... idealní tu co mam v prvním příspěvku mého topicu )... NUTNÉ potřebuju si objasnit některé základní pojmy s tohoto bojového sportu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

omrknu to díky ... jestli to bude stačit poslu i ten crds

Odkaz ke komentáři

http://www.mujmultimarket.cz/produkt/cps-kp0246-karate/

za tuhle knížku nabízím opět odměnu 1000crdt na foru a nebo 10gb na CZshare scháním pouze výšše uvedenou učebici za jinou odměnu nedávám ... scháním tuhle učebnici v pdf - ku či jiné formě EBOOK

RE: Dupenka : tak to není ona ale za snahu ti posílám 500crd ...

Odkaz ke komentáři

http://www.mujmultimarket.cz/produkt/cps-kp0246-karate/

za tuhle knížku nabízím opět odměnu 1000crdt na foru a nebo 10gb na CZshare scháním pouze výšše uvedenou učebici za jinou odměnu nedávám ... scháním tuhle učebnici v pdf - ku či jiné formě EBOOK

RE: Dupenka : tak to není ona ale za snahu ti posílám 500crd ...

No mockrát děkuji i když jsem ti teda moc nepomohl:cry:, díval jsem se na to na pár mých známých stránkách ale nenašel jsem. Asi si to budeš muset koupit, až tolik peněz to zase nestojí ne?

Odkaz ke komentáři

No mockrát děkuji i když jsem ti teda moc nepomohl:cry:, díval jsem se na to na pár mých známých stránkách ale nenašel jsem. Asi si to budeš muset koupit, až tolik peněz to zase nestojí ne?

no nic ja po tom taky koukal , je fakt že 150kč není mnoho... a asi mi nic jiného nezbyde...proto LOCK asi to nemá smysl :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu