Machy1468624476 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Ahoj prosím poraďte už asi 6 hodin nabíjím přes USB v PC svůj iPod ale pořád se nabíjí,když ho odpojím tak se vypne ale zapnout nejde ... Co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Klasika.... buď dej restore nebo to musíš zkoušet až se ti začne nabíjet. Mě tak po 5 pokusu naběhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Machy1468624476 Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Jak myslíš zkoušet to ? Zkoušet to zapínat jo ? Je nějakej předepsanej postup jak ho zapnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 a nebo v haji baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Machy1468624476 Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Baterka by snad měla být nová,jedná se o 1. použití dostal jsem ho k Vánocům ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 a nebo v haji baterka Jo to se mi už taky stalo. Jak myslíš zkoušet to ? Zkoušet to zapínat jo ? Je nějakej předepsanej postup jak ho zapnout ? Ne mě se stane, že ten kabel tam musím nějak lépe zastrčit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Baterka by snad měla být nová,jedná se o 1. použití dostal jsem ho k Vánocům ... stát se může ... chyba při výrobě ... zapnutí ... zkrat = baterka je v háji ... pokud nepomůže resore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Machy1468624476 Odesláno Leden 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Ale ona se nabíjí,pořád je tam Charging a zelená baterka jak se zaplňuje ... co je to to restore ? Restart ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 skus restore najprv, ak je to nova vec tak mozno bude najlahsia aj reklamacia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Machy1468624476
Ahoj prosím poraďte už asi 6 hodin nabíjím přes USB v PC svůj iPod ale pořád se nabíjí,když ho odpojím tak se vypne ale zapnout nejde ... Co s tím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.