regul Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Planujeme s kolegy z prace PSP party (leden) (nejaka hospoda kolem kacerova) Hrat se bude killzone, grand turismo a klasicky boomberman. Pokud by nekdo mel zajem necht se ozve ;) Hodte do fora mail...az se dohodneme hodim vam postou pozvanku. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Planujeme s kolegy z prace PSP party (leden) (nejaka hospoda kolem kacerova) Hrat se bude killzone, grand turismo a klasicky boomberman. Pokud by nekdo mel zajem necht se ozve ;)Hodte do fora mail...az se dohodneme hodim vam postou pozvanku. :psp: Skoda ze zrovna tyhle hry,jsem z prahy a rad bych sel ... kdyby to bylo treba MHFU nebo GTA tak bych sel .. ale tyhle hry mi nic moc nerikaj az na bombermana ten by sel ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 spis kdyby to byl Naruto:Dtak by klidne sel:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 spis kdyby to byl Naruto:Dtak by klidne sel:D Heh myslim ze kdyby se hral naruto tak prijdou jen dva lidi ...ty a NARUTO :D Btw:sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Heh myslim ze kdyby se hral naruto tak prijdou jen dva lidi ...ty a NARUTO :D Btw:sry za OT nebud zlej je hodne lidi ktery by zaparily novyho naruta....:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 To rozhodne a pocitej ze jich je nejvic mezi lidma co chodi do prace a schazeji se na hrani v hospe xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 A nechcete dat Buzz: Svetovy kviz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Já bych šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 myslim si, ze docela uspech by slavily Motorstormy. no a pak samozrejme GTAcka. skoda ze RockBand nema multak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 PS: Tekken 6 nechce tam nekdo? Nebo motorstormy Ssuk rika moje slova jinak mail wizzy@hulic.cz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 A kde by sme se sesli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.