regul Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 Planujeme s kolegy z prace PSP party (leden) (nejaka hospoda kolem kacerova) Hrat se bude killzone, grand turismo a klasicky boomberman. Pokud by nekdo mel zajem necht se ozve ;) Hodte do fora mail...az se dohodneme hodim vam postou pozvanku. :psp: Citovat
forWhat? Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 Planujeme s kolegy z prace PSP party (leden) (nejaka hospoda kolem kacerova) Hrat se bude killzone, grand turismo a klasicky boomberman. Pokud by nekdo mel zajem necht se ozve ;)Hodte do fora mail...az se dohodneme hodim vam postou pozvanku. :psp: Skoda ze zrovna tyhle hry,jsem z prahy a rad bych sel ... kdyby to bylo treba MHFU nebo GTA tak bych sel .. ale tyhle hry mi nic moc nerikaj az na bombermana ten by sel ... :) Citovat
Hooligan Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 spis kdyby to byl Naruto:Dtak by klidne sel:D Citovat
forWhat? Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 spis kdyby to byl Naruto:Dtak by klidne sel:D Heh myslim ze kdyby se hral naruto tak prijdou jen dva lidi ...ty a NARUTO :D Btw:sry za OT Citovat
Hooligan Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 Heh myslim ze kdyby se hral naruto tak prijdou jen dva lidi ...ty a NARUTO :D Btw:sry za OT nebud zlej je hodne lidi ktery by zaparily novyho naruta....:P Citovat
G.I.S.M. Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 To rozhodne a pocitej ze jich je nejvic mezi lidma co chodi do prace a schazeji se na hrani v hospe xD Citovat
Chemo1468624617 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2010 A nechcete dat Buzz: Svetovy kviz Citovat
SSuk Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2010 myslim si, ze docela uspech by slavily Motorstormy. no a pak samozrejme GTAcka. skoda ze RockBand nema multak :D Citovat
Panther Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2010 PS: Tekken 6 nechce tam nekdo? Nebo motorstormy Ssuk rika moje slova jinak mail wizzy@hulic.cz ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.