Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Modern Warfare 2 Combat Controller Camo

ilovecoke

Otázka

Máte někdo doma tenhle ovladač?

thum_343064b40fa1743677.jpg

Je dobrej? Přemýšlím, že bych ho pořídil. Má dvě tlačítka ze spod, kterým se dá navolit různé funkce tlačítek. Celkem mi dělá problém rychle mačkat tlačítka R3 a L3 v COD a tohle by to vyřešilo.

Co vy na to?

Má tenhle ovladač vibrace???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
obyč rapidfire a prej kdo to používa je looser ted se to dává všude

Heh, tak to je přesně pro mě, hrani multiplayeru Cod je pro mě utrpení. Jsem zvyklý z Killzone a v COD mám poměr zabiti nepřátel a me smrti dosti nepříjemný :o) štve mě, ze to není stejně jako u killzone, kde hraji proti sobě stejně dobrý protivníci. Mám level 5 a proti lidem kteří jsou na 70 levelu si opravdu neskrtnu :o(

Odkaz ke komentáři

• 0
jo ale to je zas o tom jak jsi ve střelbách dobrý v codku hodně lidíhackuje rank takže polovina jich ani neví co v tom multáku mají dělat :D

Jo jinak, tenhle gamepad nemá rapidfire. Jestli to dobře chápu tak rapidfire je funkce která aktivuje něco jako když bys mačkal rychle po sobě nějaké tlačítko...třeba na střelbu....ale o tom tohle asi není. Má tlačítka 2 navíc...a těm přiřadíš funkci třeba L3.....takže např. pro běh v COD pak nemačkáš L3(ikdyž můžeš) ale právě to tlačítko navíc, které je ale pohodlně umístěné pod držadlem gamepadu, je to o pohodlnosti :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu