ilovecoke Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Máte někdo doma tenhle ovladač? Je dobrej? Přemýšlím, že bych ho pořídil. Má dvě tlačítka ze spod, kterým se dá navolit různé funkce tlačítek. Celkem mi dělá problém rychle mačkat tlačítka R3 a L3 v COD a tohle by to vyřešilo. Co vy na to? Má tenhle ovladač vibrace??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 obyč rapidfire a prej kdo to používa je looser ted se to dává všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ilovecoke Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 obyč rapidfire a prej kdo to používa je looser ted se to dává všude Heh, tak to je přesně pro mě, hrani multiplayeru Cod je pro mě utrpení. Jsem zvyklý z Killzone a v COD mám poměr zabiti nepřátel a me smrti dosti nepříjemný :o) štve mě, ze to není stejně jako u killzone, kde hraji proti sobě stejně dobrý protivníci. Mám level 5 a proti lidem kteří jsou na 70 levelu si opravdu neskrtnu :o( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo ale to je zas o tom jak jsi ve střelbách dobrý v codku hodně lidíhackuje rank takže polovina jich ani neví co v tom multáku mají dělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ilovecoke Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo ale to je zas o tom jak jsi ve střelbách dobrý v codku hodně lidíhackuje rank takže polovina jich ani neví co v tom multáku mají dělat :D Ehm, a co to znamená ze hackuji rank? Srry za mou herní negramotnosti :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Ehm, a co to znamená ze hackuji rank? Srry za mou herní negramotnosti :? že si hacknú rank znamená že idú hneď z lvl 1 > lvl max .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ilovecoke Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo ale to je zas o tom jak jsi ve střelbách dobrý v codku hodně lidíhackuje rank takže polovina jich ani neví co v tom multáku mají dělat :D Jo jinak, tenhle gamepad nemá rapidfire. Jestli to dobře chápu tak rapidfire je funkce která aktivuje něco jako když bys mačkal rychle po sobě nějaké tlačítko...třeba na střelbu....ale o tom tohle asi není. Má tlačítka 2 navíc...a těm přiřadíš funkci třeba L3.....takže např. pro běh v COD pak nemačkáš L3(ikdyž můžeš) ale právě to tlačítko navíc, které je ale pohodlně umístěné pod držadlem gamepadu, je to o pohodlnosti :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ilovecoke
Máte někdo doma tenhle ovladač?
Je dobrej? Přemýšlím, že bych ho pořídil. Má dvě tlačítka ze spod, kterým se dá navolit různé funkce tlačítek. Celkem mi dělá problém rychle mačkat tlačítka R3 a L3 v COD a tohle by to vyřešilo.
Co vy na to?
Má tenhle ovladač vibrace???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.