rada Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 byl jsem na výletě když začalo pršet a já měl psp v baťohu trvalo my 4h.než jsem se dostal domů.psp trohu namoklé ale když to dám do nabíješky tak to nenabíjí a hlásí že tam není baterie i když je tam.myslíte že je to baterkou neo něčím jiným? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 mnooo nevim.... A mel si v tom batohu aji nabijecku? Mohla by byt nabijecka v knedlu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Červen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 nastesti nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vortex1468621168 Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 zkus vyndat baterku a ocistit kontakty, mozna se mezi ne dostala voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Administrators Rixcz Odesláno Červen 4, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 byl jsem na výletě když začalo pršet a já měl psp v baťohu trvalo my 4h.než jsem se dostal domů.psp trohu namoklé ale když to dám do nabíješky tak to nenabíjí a hlásí že tam není baterie i když je tam.myslíte že je to baterkou neo něčím jiným? 1. Jak ti hlasi ze tam neni baterka? 2. Procisti kontakty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 A jinak ti psp na baterii běží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Červen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 no právě že ta baterie neběží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 tak to bude nejspis baterkou ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 nech to vyschnout (aspon 2 dny), očisti kontakty na baterce a psp, pokud to nepude, "zhořela" ti baterka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
byl jsem na výletě když začalo pršet a já měl psp v baťohu trvalo my 4h.než jsem se dostal domů.psp trohu namoklé ale když to dám do nabíješky tak to nenabíjí a hlásí že tam není baterie i když je tam.myslíte že je to baterkou neo něčím jiným?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts