rada Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 byl jsem na výletě když začalo pršet a já měl psp v baťohu trvalo my 4h.než jsem se dostal domů.psp trohu namoklé ale když to dám do nabíješky tak to nenabíjí a hlásí že tam není baterie i když je tam.myslíte že je to baterkou neo něčím jiným?
0 Wojtik Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 mnooo nevim.... A mel si v tom batohu aji nabijecku? Mohla by byt nabijecka v knedlu....
0 vortex1468621168 Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 zkus vyndat baterku a ocistit kontakty, mozna se mezi ne dostala voda
0 Administrators Rixcz Odesláno Červen 4, 2007 Administrators Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 byl jsem na výletě když začalo pršet a já měl psp v baťohu trvalo my 4h.než jsem se dostal domů.psp trohu namoklé ale když to dám do nabíješky tak to nenabíjí a hlásí že tam není baterie i když je tam.myslíte že je to baterkou neo něčím jiným? 1. Jak ti hlasi ze tam neni baterka? 2. Procisti kontakty...
0 da8ball Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2007 nech to vyschnout (aspon 2 dny), očisti kontakty na baterce a psp, pokud to nepude, "zhořela" ti baterka
Otázka
rada
byl jsem na výletě když začalo pršet a já měl psp v baťohu trvalo my 4h.než jsem se dostal domů.psp trohu namoklé ale když to dám do nabíješky tak to nenabíjí a hlásí že tam není baterie i když je tam.myslíte že je to baterkou neo něčím jiným?
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts