Kubi.90 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Budu se snažit dělat userbary aspoň za to Thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 tak ukaz nekolik userbaru jak tvoje tvorba vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 mě by taky zajímalo jak vypadá tvoje práce takže se předveď. Možná bych měl i zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 das sem nejaky teda?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo pls dej sem nejaky taky ba mne zajímalo hak vypadají jestli budou pškný klidně ti pošlu i nějáky credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Podle toho že to sem pořád nedává tak asi ještě žádný neudělal ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Veď ja robím userbary .. A ani thx mi nemusíte dať xD .. Shop -> click on sig .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.