Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

proc nejde nektera hra spustit?

palos

Otázka

Ahoj dneska jsme si sehnal PS3 a kdyz jsem chtel spustit beowulf tak napsalo: You cannot play this game at the current video output setting. (80028F10)

Kdyz ale dam do mechaniky NFS pro street tak ty spustit jdou...:(

Nevite co mam udelat aby mi beowulf sel? a to mam jeste dalsi 4hry ktere jsem ani nezkousel spustit ale uz jen ze to pise tohle je divny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
a neni to divne? sel mi spustit i resident evil 5.... a kde zjistim to rozliseni ktere podporuje TV?

edit: neni to to 16:9 nebo 3:4? dyztak mi tam jde 3:4 a to jsem uz nastavil

Kurva, co máš za tu TV ? LCD/plazmu, nebo ještě klasickou bednu ? 4:3 nebo 16:9 s tím nesouvisí ...

Odkaz ke komentáři

• 0
klasickou bednu:D

V tom případě - pokud se nepletu - můžeš hrát jen hry, které podporují rozlišení (=jemnost obrazu) 576. Pokud to hra nepodporuje (=chce, aby jemnost obrazu byla větší), a podporuje rozlišení 720 a výše, tak zahlásí tuto chybu.

Záleží tedy na hře, kterou hraješ. Každá podporuje jiný rozsah rozlišení. (informaci o tom se dozvíš na zadní straně obalu hry).

Rada je jednoduchá - kup si lepší TV ... :-)

mas tam nejake nahrane soubory?skus si tam stahnout nejake demo aby jsi mel zaplnenej HDD :psp:

Ty asi jedeš na něčem zajímavým, koukám ... co šňupeš ? ;-))

Odkaz ke komentáři

• 0
mas tam nejake nahrane soubory?skus si tam stahnout nejake demo aby jsi mel zaplnenej HDD :psp:

Pokud sis nevšiml chlapec má problém s obrazem a ne s HDD nevím co s tím má HDD společného :dozey:

Jinak se nějak koukni jak ti tady všichni radily do settings aby jsi nějak nastavil ten obraz na výchozí ;) (display settings)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu