Zdravím ve spolek,pořídil jsem si do hodně letech nový comp,rád si zahraji občas i hry (hlavně simulátory) a ten stary už nestihal.
Ale po počáteční radosti nastalo zklamání. Většinou hraji tak 5-15 minut a hra spadne zpět na původní obrazovku (v lepším případě) ,ale většinou zamrzne s drženim nebo spadne do modré obrazovky s hláškou že Win. musel byt vypnut atd.:cry:..... a nebaví mě co 10 minut stále resetovat.....Ale už se mi stalo že jsem hral i 40 minut v kuse:)..
ovladače aktualizovány...
Můžete mi prosím poradit v čem bude zakopaný pes??
Otázka
prcek Dave
Zdravím ve spolek,pořídil jsem si do hodně letech nový comp,rád si zahraji občas i hry (hlavně simulátory) a ten stary už nestihal.
Ale po počáteční radosti nastalo zklamání. Většinou hraji tak 5-15 minut a hra spadne zpět na původní obrazovku (v lepším případě) ,ale většinou zamrzne s drženim nebo spadne do modré obrazovky s hláškou že Win. musel byt vypnut atd.:cry:..... a nebaví mě co 10 minut stále resetovat.....Ale už se mi stalo že jsem hral i 40 minut v kuse:)..
ovladače aktualizovány...
Můžete mi prosím poradit v čem bude zakopaný pes??
sestava:CPU AMD Phenom II X2 550 3,1 Ghz
Ram 2x DIMM DDR2 Kingston 2GB 800MHz
základovka: MB GIGABITE s.AM2/3 MA770-UD3,AMD770,1xPCIe x16
grafika : ATI Sapphire HD 5770 1GB DDR5,21163-10-50R
zdroj: Seasonic 500W SS-500ET-F3 Bronse OEM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.