Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nové PC-padjí hry

prcek Dave

Otázka

Zdravím ve spolek,pořídil jsem si do hodně letech nový comp,rád si zahraji občas i hry (hlavně simulátory) a ten stary už nestihal.

Ale po počáteční radosti nastalo zklamání. Většinou hraji tak 5-15 minut a hra spadne zpět na původní obrazovku (v lepším případě) ,ale většinou zamrzne s drženim nebo spadne do modré obrazovky s hláškou že Win. musel byt vypnut atd.:cry:..... a nebaví mě co 10 minut stále resetovat.....Ale už se mi stalo že jsem hral i 40 minut v kuse:)..

ovladače aktualizovány...

Můžete mi prosím poradit v čem bude zakopaný pes??

sestava:CPU AMD Phenom II X2 550 3,1 Ghz

Ram 2x DIMM DDR2 Kingston 2GB 800MHz

základovka: MB GIGABITE s.AM2/3 MA770-UD3,AMD770,1xPCIe x16

grafika : ATI Sapphire HD 5770 1GB DDR5,21163-10-50R

zdroj: Seasonic 500W SS-500ET-F3 Bronse OEM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Přeinstalovat jsem zatim ještě neskoušel,přehřivanim to asi nebude,grafarna ma aktivni chlazeni a pada to i dříve než se ten větrak stačí pořádně rozhučet...

Někdy to spadne už po paru minutach od zapnutí compu a někdy třeba až po pul hoďce hrani.

a OS XP prof. 32

Odkaz ke komentáři

• 0

Je to možné že tam nesedi ta grafarna ,protože pří pádu do modre obrazovky to většinou vypisuje chybu ovladaču grafarny "ati3duag.d11-Addres BF26177F atd.atd."mam chut ji vyměnit třeba za nvidiu,ale všechny lepší jsou na alfacompu nedostupne.

Odkaz ke komentáři

• 0
Je to možné že tam nesedi ta grafarna ,protože pří pádu do modre obrazovky to většinou vypisuje chybu ovladaču grafarny "ati3duag.d11-Addres BF26177F atd.atd."mam chut ji vyměnit třeba za nvidiu,ale všechny lepší jsou na alfacompu nedostupne.

tak jsem rád, že jsme na to přišli celkem brzo ;) máš možnost to teď otestovat s nějakou jinou ? asi né, že ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Právě že to nemam možnost vyskoušet s jinou grafikou,ve starem compu mam Nvidiu GT6600 ale je ještě na AGP slot.

Tu výměnu grafiky jsem chtěl až jako poslední možnost,myslel jsem jestli by to nešlo nějak rozchodit,protože pokud jede tak jede krásně,všechny hry bez jakehokoliv trhnutí na max.detailu,a navíc jak už jsem psal to není za co vyměnit.Nvidie v podobne cenové relaci nejsou a ty levnější okolo 3000,- se mi tam nechce dávat a žebych připlatil a vzal dražší (třeba GTX275) tak nani mám zase slabý zdroj:cry:....

už jsem skoušel přeinslalovat i starší ovladače co jsem stáhnul ale bez výsledku.....

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsme nahodili OS Win.7 a testli grafiku na zátěžovém programu na grafarny a tam šlapala na výbornou,ale jak jsem spustil hry tak nastal ten samy problém:cry:...dnes jsem odnesl grafarnu zpět do Alfacompu,ale bohužel už jsem prošvihl 14 denní lhůtu na vyměnu tak to převzali jako reklamaci.Pry ji odskoušejí a daji mi vědět co dále....hold smůla

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak teměř po měsíci je situace taková že stále nehraju a mám hrozný absťák:cry:....grafarnu zkoumali a je pry bez závad,tak jsem jim dodal celý comp ať to teda prověři kompled v čem je chyba (comp je poskladany od nich do posledního šroubku)...a jediné naco se zatím zmohli je že pry podle testovacích programu je všechno OK. a to že to pada je tím že ta hra ( C of Dutty MW2...tu jedinou jsem nechal nainstalovanou) je nelegalní a tím že reklamaci nemohou uznat (jen se toho chtěli zbavit)....nacož jsem argumentoval že pada každá hra i ty legalni !!!...ať si tam nahodí třeba vlastní hard s legal hrama a vyskouši....tak že se na to ještě podívají.

Zatím pry na tom dělaji...ale už jsem docela pesymisticky.:|...jestli si s tim poradi.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak snad na to v Alfě přijdou...ale min.napětí grafiky je 450W...zdroj je 500W...než se to dalo dokupy tak dost lidí tvrdilo že to stačí...taky mě to první napadlo...ale kdyby snad nestihal zdroj tak by se to projevilo při těch všech zátěžových a testovacích programech...:oops:..a tam to vše šlapalo perfektně

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak comp je konečně doma.....vyjádření technika z Alfy: grafika OK,vadná paměť-výměna.

S velkou radosti jsem teda sednul a hrál....radost mě přešla po 20 minutách..:cry:

stále ta stejná závada PC padá ve 3D...je to prostě pořád stejné,...nechcou přiznat že by byl problém v grafice protože při testech se nic neprojevilo.....a náhle i samotná ATI uznává že mají problémy s ati HD 5770 a 58xx...

http://www.extrahardware.cz/ati-priznava-catalysty-maji-problem

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak comp je konečně doma.....vyjádření technika z Alfy: grafika OK,vadná paměť-výměna.

S velkou radosti jsem teda sednul a hrál....radost mě přešla po 20 minutách..:cry:

stále ta stejná závada PC padá ve 3D...je to prostě pořád stejné,...nechcou přiznat že by byl problém v grafice protože při testech se nic neprojevilo.....a náhle i samotná ATI uznává že mají problémy s ati HD 5770 a 58xx...

http://www.extrahardware.cz/ati-priznava-catalysty-maji-problem

Já bych jim to vrátil,já každý komp co jsem skládal tak mám vždy komponenty z alfacompu a jsem nadmíru spokojen ale někdy hold udělají nakou chybu.Slož si novej znova na alfě nebo na czc.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem zkusil laborovat kapanek sám...vyjmul jsem jednu RAMku a vše šlapalo v plnem rozlišení ( C of Dutty MW,MW2.NfSpeed atd) i na jednu RAM bez pádu 3 hodky,pak jsem vyměnil tu druhou RAMku do stejneho slotu (abych vyloučil vadnou) a taky to v pohodě jelo skoro cely den bez pádu.Tak jsem připojil i tu druhou RAM ,ale do třetího slotu (1 a 3 slot) a zadekloval a hrál....po 20 minutách pád hry (nastala chyba program je třeba ukončit).

Tak jsem to oddekloval a už jedu 3 den bez jediného pádu.

Tak to vypadá že je asi chyba v teplotě jak psali tady http://www.extrahardware.cz/ati-priznava-catalysty-maji-problem

"že problém by mohly způsobovat špatně nastavené senzory na kartách, které hlásí nesmyslná čísla a ovladač se snaží snížit frekvenci a napětí, což je příčina nízkého výkonu ve 3D a nestability."

Protože vše je nové tak chladiče jsou čisté.....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu