Beran Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Zdravim chtěl bych se zeptat,co musím udělat,abych mohl koupit nějakou psn hru a 4 lidmi si ji rozdělit??? nezajímá mně jak si ji koupím nebo zaplatím.....to vím,ale zajímá mně jak udělam nějaký podvojný učet,který potom dám těm 4 kamarádům ke stažení......nebo něco jiného co musím nastavit,aby mi někdo ten můj hlavní účet nevybral.....děkuji za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Das svoje ID a heslo toho uctu komu chces aby i to stahl.Pak si zalozis novyho uzivatele v ps3 lognes se na nej a najedes na ''Sing in...'' jako kdyby jsi chtel zalozit novy ucet a tam das misto ''zalozit novy acc.'' das ''pouzit stavajici acc.'' tam das to ID a heslo a vesele stahujes. Jo a je lepsi si hry kupovat na kazdej ucet zvlast,ale jelikoz muzez mit aktivnich Uzivatelu v PS3 jen 16 je lepsi kupovat hry treba o 5 udelat takovej "balicek her" a svuj hlavni ucet pouzivat jen treba na dema a trofeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 PaccO o tohle mu nešlo to umí, jde mu o zabezpečení účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Jo takhle tak takovyho nic neni pokud ja vim.Je potreba davat pozor na to komu davas svy udaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beran Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo díky,že někdo odpovídá.....ale někde jsem slyšel,že jde udělat tzv. podvojný účet hlavního účtu....a ten se dává těm ostatním 4......šlo mi o to abych nemusel těm 4 dávat svůj hlavní účet.....třeba když tam mám peníze....nebo chci třeba zachovat v tajnosti svoje údaje atd. ... protože si myslím,že to jde zneužít......ten komu ho půjčím...to dá zas někomu jinému....a už s tím nic neudělám......Tak myslíte,že se to dá nějak udělat??? :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 A proto je lepsi se na to vyprdnout a misto 5 her si koupit jen 2 a mit klid ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beran Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ale já nemluvím nic o 5 hrách !!! já říkám,že hru (je jedno kolik her) si chci rozdělit mezi 5 lidí (5 slotů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ale já nemluvím nic o 5 hrách !!! já říkám,že hru (je jedno kolik her) si chci rozdělit mezi 5 lidí (5 slotů) Podívej se sem - http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/account/signup.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ale já nemluvím nic o 5 hrách !!! já říkám,že hru (je jedno kolik her) si chci rozdělit mezi 5 lidí (5 slotů) Si me nepochopil, to byl jen priklad. Lidi to rozdeluji, aby usetrili, tj aby meli napr. za cenu 2 her her 5. Ja rikam, ze bych se na to vyprdnul a radeji si koupil hry jen 2 bez rozdelovani/sdileni apod. vylomenin ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beran Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo tak jsi to myslel.....já jsem tě nepochopil....tak sorry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beran Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Podívej se sem - http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/account/signup.html aha takže by to šlo?? abych ten podúčet daval těm 4 co si s nima rozděluji tu hru?? podle toho odkazu asi jo....:) Má to někdo vyzkoušené?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.